Nagyon félek az érettségitől! Mi van ha nem sikerül?
Úgy érzem, mintha nem is jártam volna gimibe az elmúlt 4 évben, semmit nem tudok. Mi a fenét csináljak? Nagyon elkezdtem pánikolni. Olyanokat ne írjatok légyszi, hogy eddig kellett volna tanulni, mert nincs időgépem.
Nektek hányasra sikerültek az érettségik?
Töriből én is a királyokat
szedtem össze (de ott korszakokat érdemes tudni inkább)
Talán a matekot nézd át még egyszer
jobban (hogy eszedbe jussanak a dolgok)
Tudom, könnyű azt mondani, hogy ne félj tőle és nehezebb teljesíteni, de tényleg nem érdemes. Lesz ez még sokkal rosszabb is... ha egyetemre mész ott a vizsgaidőszak, ha nem, akkor állásinterjúk ecetera.
Nekem a magyar kivételével mindegyik ötös lett. Töriből megesküdtem volna rá, hogy kettesnél jobb nem lesz, mert annyira nem tudtam semmit... mégis ötös lett. Az atlasz használat nagyon sokat segít. Mateknál meg a függvénytábla. Meg azért csak ragadt rád valami órákon is. Mindenesetre azért nézegess át egy-két korábbi feladatsort, oldogasd meg őket, hátha attól megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!