Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon félek az érettségitől!...

Nagyon félek az érettségitől! Mi van ha nem sikerül?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mintha nem is jártam volna gimibe az elmúlt 4 évben, semmit nem tudok. Mi a fenét csináljak? Nagyon elkezdtem pánikolni. Olyanokat ne írjatok légyszi, hogy eddig kellett volna tanulni, mert nincs időgépem.

Nektek hányasra sikerültek az érettségik?

2013. ápr. 20. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Én kémiából voltam emelten, de elég sokat kellett rá tanulni. A magyarra, történelemre én nem igazán tanultam. Magyarra semmit nem lehet. Vagy megtudod a tanárod mit követel a 4 év alatt vagy nem. Én műelemzést írtam, szerintem az a legkönnyebb. A törire egy kicsit készültem mondjuk. Elolvastam a királyokat Istvántól Mátyásig, mert azok közül egy mindig van benne. A matekra meg elég volt amit órán elmondott a tanár, angolra szint úgy. Ezekre semmit nem készültem.
2013. ápr. 20. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Töriből én is a királyokat

szedtem össze (de ott korszakokat érdemes tudni inkább)

2013. ápr. 21. 01:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Talán a matekot nézd át még egyszer

jobban (hogy eszedbe jussanak a dolgok)

2013. ápr. 21. 01:43
 14/14 Sidel ***** válasza:
100%

Tudom, könnyű azt mondani, hogy ne félj tőle és nehezebb teljesíteni, de tényleg nem érdemes. Lesz ez még sokkal rosszabb is... ha egyetemre mész ott a vizsgaidőszak, ha nem, akkor állásinterjúk ecetera.

Nekem a magyar kivételével mindegyik ötös lett. Töriből megesküdtem volna rá, hogy kettesnél jobb nem lesz, mert annyira nem tudtam semmit... mégis ötös lett. Az atlasz használat nagyon sokat segít. Mateknál meg a függvénytábla. Meg azért csak ragadt rád valami órákon is. Mindenesetre azért nézegess át egy-két korábbi feladatsort, oldogasd meg őket, hátha attól megnyugszol.

2013. ápr. 21. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!