Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meddig lehet elmenni egy...

MissHungary kérdése:

Meddig lehet elmenni egy tanár-diák kapcsolatban? (többi lent)

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy semmi 18 karikás dolog nem történt köztünk és minden meggyőződéssel nem is fog. És nem vagyok belé szerelmes sem. Nyolcadikos vagyok és úgy két hónapja barátnőmmel el kezdtünk haverkodni az egyik napközis tanárral (F/27), például almát adtunk neki meg ilyenek. Aztán velem jobban haverkodott, például facebookon sokat beszélgetünk, írta is, hogy ha elballagok majd tegezhetem meg ilyenek. Suliba is szoktunk beszélgetni.

Egyszer írta, hogy nem, hogy elmennék vele Pestre, mert egy kabátot akar megvenni és a haverjai melóznak, ő meg nem akar egyedül menni. Én erre konkrétan nem mondtam nemet vagy igent, de valószínű, hogy komolyan gondolta, hogy menjek vele, mert az nap este írta, hogy egyik haverja csak rá ér és hogy rám akkor nincs szükség. :D :D

Anyukám többször is mondta, hogy nem mehet ez így, hogy egy 15 éves lány így beszélget szinte naponta egy tanárral és, hogy vagy letiltom chatről, vagy ő tesz valamit az ügyben. Nem tiltottam le, de úgy látom, hogy anyát már nem nagyon izgatja, hogy talán "olyasmiket" írkálunk, amit nem szabadna. Mert szinte mindig megmutatom neki, hogy mit írtunk és szerintem már ő megbékélt ezzel kapcsolatban, persze megértem hogy féltett, nem is csodálom.

Nektek mi lenne erről/ezekről a véleményetek? (létszi csak finoman:D)

2013. ápr. 20. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
ebben nem kell semmi finomkodás. te gyerek vagy, ő meg a tanárod. feltételezhetően ő úgy viszonyul hozzád, hogy kitűnsz a többi osztálytársad közül, és egy tehetséges GYEREK vagy. az, hogy te mit látsz bele a dologba, egy másik téma. mindenesetre azért csak mutogasd meg anyukádnak amit beszélgettek.
2013. ápr. 20. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tartom helyesnek. Előbb-utóbb valamelyikötök beleszeret a másikba, az pedig probléma ekkora korkülönbség esetén.
2013. ápr. 20. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, van bennük igazság! ;) Azt nem hiszem, hogy szerelem lenne a vége, legalább is az én szemszögömből nem. Jófej, de szerintem annyira nem vagyunk/leszünk jóba.
2013. ápr. 20. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze nem lehet 100%-osan megmondani, de mindenesetre eléggé egyértelműnek tűnnek a szándékai. Azt javaslom, hogy figyelj arra oda, hogy mindig maradjon meg a tanár-diák viszony, ne legyen túl személyes a kapcsolatotok. Ne hagy magad rábeszélni ilyen utazgatásokra, ha kell udvariasan, de egyértelműen közöld vele, hogy te inkább semmi ilyenbe nem mennél bele. Az ilyen igen is, meg nem is dolgokról szokjál le, csak adod alá a lovat. Nekem is volt egy ismerősöm hasonló szituációban, ő belement a meghívásokba, mert hasonlóan haverkodásnak gondolta a helyzetet, a végén meg már alig tudta lekaparni magáról a tanárt, naponta többször hívogatta telefonon, kereste facebookon, és csak egy hónapnyi durva kiabálással sikerült megértetni vele, hogy hagyja békén.
2013. ápr. 20. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon irigyellek. Nálunk is van egy fiatalbb, vicces, szimpatikus férfi tanár, akivel szivesen összebarátkoznék, de nem tudom, hogy menjek oda hozzá.
2013. ápr. 20. 21:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik! :) Milyen szándékokra gondolsz? Persze nem nehéz kitalálni........
2013. ápr. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!