Meddig lehet elmenni egy tanár-diák kapcsolatban? (többi lent)
Először is leszögezném, hogy semmi 18 karikás dolog nem történt köztünk és minden meggyőződéssel nem is fog. És nem vagyok belé szerelmes sem. Nyolcadikos vagyok és úgy két hónapja barátnőmmel el kezdtünk haverkodni az egyik napközis tanárral (F/27), például almát adtunk neki meg ilyenek. Aztán velem jobban haverkodott, például facebookon sokat beszélgetünk, írta is, hogy ha elballagok majd tegezhetem meg ilyenek. Suliba is szoktunk beszélgetni.
Egyszer írta, hogy nem, hogy elmennék vele Pestre, mert egy kabátot akar megvenni és a haverjai melóznak, ő meg nem akar egyedül menni. Én erre konkrétan nem mondtam nemet vagy igent, de valószínű, hogy komolyan gondolta, hogy menjek vele, mert az nap este írta, hogy egyik haverja csak rá ér és hogy rám akkor nincs szükség. :D :D
Anyukám többször is mondta, hogy nem mehet ez így, hogy egy 15 éves lány így beszélget szinte naponta egy tanárral és, hogy vagy letiltom chatről, vagy ő tesz valamit az ügyben. Nem tiltottam le, de úgy látom, hogy anyát már nem nagyon izgatja, hogy talán "olyasmiket" írkálunk, amit nem szabadna. Mert szinte mindig megmutatom neki, hogy mit írtunk és szerintem már ő megbékélt ezzel kapcsolatban, persze megértem hogy féltett, nem is csodálom.
Nektek mi lenne erről/ezekről a véleményetek? (létszi csak finoman:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!