Érettségi tanácsok?
Úgy nyisd ki a tesztet hogy nem izgulsz. Én minden dolgozatnál ahol izgultam, biztos hogy rossz eredményt írtam.
Érettségin úgy nyitottam ki hogy nyugi, amit meg tudok csinálni azt megcsinálom, ami nem megy azon pedig felesleges idegeskedni. Bejelölöd, kihagyod, mész tovább. Ha minden megvan amit tudtál, visszamész, és csinálod azokat.
Ha más nem tippelsz, vagy írsz valami rizsa szöveget ahol kifejtős. Részpontokat érhet.
A fgv táblázatot még most gyakorold be, térképen nézd meg a fontosabb eseményeket, oldalakat hogy kb mi hol van.
Vigyél magaddal valami kabalát(nekem mosolygós smiley volt :D), szőlőcukrot, a kedvenc üdítőd.
A mi osztályunkban voltak olyan 4-5 tanulók akik elrontották, ők nagyon túlpörögték az érettségit, az hogy nyugodt fejjel kezd neki az ember rengeteget segít.
tanuld meg tisztességesen a tételeket és nem kell fosni.
Egyetemen 1 tárgyra többet kell majd tanulni mint a komplett érettségire kellett, szóval nem annyira félelmetes
Az írásbelin nemkell "izgulni"
A szóbeli meg hol van még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!