Hogyan tudnám ott hagyni a sulit?
Már szinte az egész család külföldön van dolgozni, és ott is élnek évek óta. Ma szóltak, hogy ha akarok mehetek, mert most nyílt egy új cég, ahová embereket keresnek, mennek is a családból még páran, én is mehetnék két hét múlva. Az a gond, hogy a suliba meg még június közepéig járnom kell, addig vagyok tanköteles. Még egy évem lenne hátra, de nem szeretem a szakmát amin vagyok, és ott szeretném hagyni, és kint maradnék külföldön pár évig, pénzt is gyűjtenék utána itthon tanfolyamon kitanulnám azt a szakmát amit szeretek is, és akarom csinálni. A lényeg hogy valahogy megkéne oldanom a sulit,,, de mit tanácsoltok, hogyan hagyhatnám ott hamarabb? 2 hét múlva indulhatnék ki.. :( EGy ilyen lehetőséget nem szeretnék elszalasztani, 6,5 fontos órabér azért csak....
Amúgy már 18 éves elmúltam, amit tavaly szeptemberbe 2.-án töltöttem be. De pont beleestem a szeptemberbe ami miatt azt az évet köteles vagyok végig vinni.. Nem tudom mit tévő lehetnék. Bemegyek a jegyzőhöz, családsegítőhöz, hogy valamit hátha tudnak intézni?..
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!