Egy riportot írok, páyázat révén, és nem tudok döntésre jutni a címben, eddig 3 lehetségeset találtam ki, szeretném ha "szavaznátok" rájuk, esetleg más ötletet adnátok! (? )
A 3 cím:
1. Salsa lépésekkel a csúcs felé
2. Mi a közös a salsában és egy mérnökben?
3. A salsázni tanuló mérnök
Nem fontos, hogy benne legyen se a salsa se a mérnök, csak engem ez a két dolog fogott meg és azért gondoltam ezekre, meg hát mindenképpen figyelemfelkeltőnek kell lennie, és úgygondolom ez a párosítás az.
Arról van szó tehát, hogy egy régen az mostani sulimba érettségizett embert kellett felkeresni és riportot készíteni vele az eddig elért eredményeiről, stb. Szóval ő egy mérnök, gépészmérnök, fiatal (32 éves), salsázni tanul ugye, íjászkodik, egy kedves kissé szégyenlős egyéniség, segítőkész..ha van még kérdés cím érdekében, akkor tegyétek fel.
Köszönöm ha segít valaki! Hétfőig lekell adnom.
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy maximum 45 karakter lehet. Ha több, pontlevonás jár:s
köszi egyébként a válaszod!
A mérnök, a salsa és az íj.
(a címet olvasva legkevesebb, hogy fennakad az ember szeme, hogy "hát ezek hogyan jönnek egymáshoz?!" ... és a címnek az a célja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!