2 év középsulis anatómiát mennyi idő alatt lehet megtanulni?
Figyelt kérdés
Erdélyben vagyok középsulis. Nagyon rég óta gyógyszerészeten szeretnék továbbtanulni, de most így érettségi előtt másfél-két hónappal kezdek belefáradni a kémiába. Kémia korrepetálásra is járok, de most kezdem érezni, hogy talán nem nekem való. Itt választható, tehát vagy kémiából vagy bioszból érettségizhetek (román, magyar, angol,infó, matek mellett). Mostmár biztos, hogy kémiából fogok, viszont a MOGYE-re július végén lesz rácstesztes felvételi. Bioszból felvételiznék orvosi karra, valahogy mérlegeltem és erre a döntésre jutottam. Egy hónap alatt megtanulhatok két éves anatómiát ?2013. ápr. 10. 15:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!