Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sos. Hogy tudom megtanulni...

Sos. Hogy tudom megtanulni fél óra alatt a leckét?

Figyelt kérdés

Utálom a történelmet, főleg a tanárt. Nem tudom sehogy sem megtanulni. Nem tudok koncentrálni rá, elmegy a figyelmen róla.

Elképzelni nem tudom, leírni mindig leírom, átolvasok sokszor egy részt, jegyzetelel, odafigyelek órán, kihúzom kiemelővel, c címszavakat írok, hogy abból megjegyezném, de nem tudom.!!! Sehogy sem.

Valami ötlet esetleg?

A másik a biosz. Eleve a tárgyat még nem is utálnám, de a tanár állandóan ordít, csapkod. így ezt utálom. Félévkor 4es voltam, most is arra állnék, de most nehezebb sz anyag, meg a tanár is olyan.. A marasztalsz nem nagyon értem. És ha kérdez tőlem nem tudom a vészt rá. Azt mondta, ha nem válaszolok semmire, akkor beírja az 1est. Mondjuk ez nem nagyon érdekel, mert nemsokára írnánk témazárót, meg holnap egy dolgozatot, és ezért lenne fontos a biosz. Nem tudok szinte semmit sem belőle... És annyi anyagot hogy tanuljak meg?

2013. ápr. 7. 17:15
 1/2 A kérdező kommentje:

Írási hibáért bocs. A telefonon a billentyű nem azt adja be.

*a mostanit nem nagyon értem.

*ha kérdez nem tudom a választ rá

2013. ápr. 7. 17:18
 2/2 miikulásja válasza:

probálj egy üreslapra tömör vázlatpontokat irni pl..

-1956 ........-->2 világháború

-Molotov Ribbentrop paktum ilyesmi és ehez rizsáz pl hogy oroszorságba nagy szegénység volt ehezmondhac még dolgokat amiket eszt körülirjáj pl nehéz ipari termelés alacsony életszinvonal áruhiány csak a háborúval töröttek ilyes mi a vázlatpontok a miket irtam hülyeségek csak hogy lásd mire gondolok

2013. ápr. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!