Diszkalkuliával kihez lehet fordulni?
Figyelt kérdés
Sosem voltam nagy matekos, év végéhez közeledve pedig nagyon közel vagyok a bukáshoz. Középiskolában vagyok másodéves, nem vagyok egy rossz tanuló, de matekból majdnem 2 teljes év alatt nem volt kettesnél jobb jegyem, pedig heti 2x járok matek tanárhoz és most még heti 2 alkalomra be akarnak íratni. Tavaly 1.6_al átengedtek, de idén már nem szeretném a tanár jóindulatára bízni a dolgot. Megnéztem a diszkalkulia tüneteit, nem mindegyik igaz rám, de szerintem ahhoz épp elég stimmel, hogy komolyan felmerüljön az esetemben. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnám kivizsgáltatni magam? Esetleg nevelési tanácsadó? A válaszokat előre is köszönöm.2013. ápr. 2. 22:45
1/1 anonim válasza:
OFF: Velem is ez volt a helyzet. 9.-ben (ekkor 10.-es voltam, a nyelvi előkészítő miatt) első félévben megbuktatott a tanárom. Hasonlóan álltam matekból végig, mint te. 11. végén kaptam meg a diszes papírt.
On: Nevelési Tanácsadóban érdeklődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!