Megbántátok, hogy elentetek 6 osztályos gimibe?
Én elmentem..jól érzem ott magam
Csak az a baj hogy nagyon hiányzik a régi osztályom:(
Szia Én 8 éves gimibe jártam. nem bántam meg, sőt! Sokkal többet tanítanak meg a gimiben mint az általánosban.
Én Szlovákiában élek, s idén szüntették be a 8 éves gimit, már csak 4 éves van. Sokan bánják, pl anyuék is, h a hugomat nem tudják jövöre gimibe adni, így ott kell rohadnia az általánosban a sok bunkó osztálytárs között. Persze vannak kivételek!
A gimibe csak a jó tanulók vannak felvéve, nincsenek olyanok akik lehúzzák az osztályt, tanárt vernek, stb...
Addig örülj míg normális suliba jársz, s az osztálytársaid is rendesek.
Az új osztályban is lesznek barátnőid, akiket imádni fogsz!!!
Sziia. Én is elmentem.
Úgy érzem sokkal jobban döntöttem így.
A régi osztályom össze lett vonva egy másik ugyanazon évfolyamú osztállyal és így vannak 34-en...
Abban az osztályban ahová énjártam, nagyon sok rossz tanulót is felvettek. volt olyan is, hogy jött egy új gyerek a másik osztályba. és ő "rossz" volt.. cigizett, beszólogatott midnenkinek stb. (5.esen!!!) aztán 6.ba átrakták hozzánk hogy mi szivjunk miatta. na ennyit a régi iskolámról.
aztán most (8.ban.) hát mindenki nagyon más. ha összehasoníltanánk a msotani és a régi osztályoamt. óriási különbségek vannak.
úgymond mi érettebben fogunk fel mindent.
igaz sokkal többet kell tanulnunk mint általánosban, de később meglesz az eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!