A matematika tanárnőnk fanatikusan nacionalista és rendszeresen politizán az óráinkon, mit tehetnénk ez ügyben? 18F
A matematika tanárnőnk fanatikusan nacionalista, mindamellett rengetegett politizál az óráinkon. Bele akar avatkozni a magánéletünkbe, az anyagot nem adja le rendesen, végig kell hallgatnunk a politikai nézeteit, illetve mindannyiunkból "Minta, tökéletesen hazafit" szeretne csinálni. Lenézi és megveti a többi nemzetett, különösen a szomszédainkat, arra buzdítja a diákokat hogy lázadjanak és csináljanak forradalmat, mert "Az nem magyar aki nem lázong, fegyverbe emberbek!" és hogy "Nagy szégyen hogy a liberális korcsok így átmostak az agyatokat, a véretekkel kellene öntözni Szent Hazánk Földjét" és hogy "Kötelességetek szeretni a hazátokat", "Mindenkinek kereszténynek kellene lennie, ahogyan Szent István királyunk akarta 1000 éve de a magyar nemzet csak látszatilag az" stb,,,
Én tiszteletben tartom hogy nagyon fontos neki a nacionalizmus, de most már ELÉG volt ebből! Nem érdekel engem a politikai nézete, sem a vallási hovatartozása (nem tudom olvasta e az uniós alapjogokat vagy az alkotmányt, le van írva hogy vallásszabadsag van, nekem is más a hitem,,,), én csak annyit szeretnék hogy adja le az anyagot rendesen, oktasson minket, hiszen elméletileg ez lenne a dolga! Hittan, vagy erkölcsi órát máshol tartson! Kikérem magamnak az osztálytársaim nevében hogy megszabja, mit tegyek a véremmel, mit öntözzek vele. Ez a MI életünk! Eleve végighallgatnom sem lenne kötelességem, mert alaposan megszegi az iskolai törvényeket.
Tiszteletben tartom, de nem érdekel engem, hogy mit gondol a jelenlegi politikai rendszerről, a miniszterelnökről, a politikai pártokról. Meg lett az eredménye a 3 éve tartó kis "előadásainak", 4 diákot teljesen bevadított és "minta hazafit" csinált belőlük, azaz majdnem mindeggyik órán bekiabálnak politikai dolgokat, más országokat becsmérlő jelzőket, illetve hogy "FÉRFIAK! Nektek a csatamezön kellene gyilkolni embereket!", vagy hogy "Fel kell robbantani a Parlamentett" és hogy "Le kell gyilkolni az összes politikust!" stb,,, Nagyon elégedett azzal amit ez a 4 diák csinál és "Bárcsak ti is követnétek a helyes példáikat!" mondattal helyeselte tevékenységeiket.
Szerintem nem kötelességem szeretni a hazámat, jogom van arra hogy én magam döntsek ebben az ügyben, nem szeretem az itt élő sok dúrva embert, a beképzelt és magamutogató lányok tömlegét, a bunkó és keménykedő fiúkat, a rossz gazdasagi helyzetett, a széthúzást, az intoleranciát, a közömbösséget stb... Ha eljön az ideje, el fogok innen menni egyszer. Természetesen elfogadom hogy valakiknek mindez fontos, megtisztelem őseimet azzal hogy végighallgatom a Himnuszt, a nemzeti ünnepeket megnézem, de arra senki sem kötelezhet hogy a nemzetemre gondolva büszkén kihúzzam magam. Amikre büszke vagyok az életemben, annak semmi köze a nacionalizmushoz.
Nem mellékesen, tanárnőnek pocsék, mert borzalmasan "tanít". Mit tehetnénk ebben az ügyben? Fel tudunk lépni ez ellen valahogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!