Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek még évégén 4-es?

Lehetek még évégén 4-es?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 6-os, mindig is kitűnő voltam, kivéve tavaly volt egy 4-esem töriből, többi mind 5-ös lett. Viszont ez a félév kicsit másképp alakult, mint ahogy terveztem: töri matek 3-as, köri 4-es, a köri az most megy, az 5-ös lesz, a töri az is, 4-es lesz, ...ja, anyukám azt mondta max. 1 4-esem lehet, de ezt mind tudjuk h nem fog össze jönni..., és itt van a matek, amiből most avgyok 3.5, de a tanár félévnél 3.7-re nem adta meg a 4-est, szóval ha a kövi röpdogák és a kövi TZ 5-ös lesz, akkor lehetek 4-es (kb 2-3 dogáról van szó)

2013. márc. 25. 20:04
 1/1 anonim válasza:
A tanárok ha két jegy között állsz akármelyiket megadhatják, és ugye 3,7ről nem olyan nehéz feltornázod magad négyes fölé, és ha látják hogy tanulsz, órán dolgozol stb akkor még szerintem 5ös is. ;)
2013. márc. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!