Nektek milyen volt az első gimis napotok? Hogy ismerkedtetek? Mi van ha szörnyű osztályom lesz?
általános iskolában még ott van minden idióta, gimiben azért már más a helyzet, ott azért már szelektálódik a társaság. olyanokkal ismerkedj akik látszólag kedvesek, csendesek, aranyosak, ne a legnagyobb alfahím és alfanőstény csoporthoz menj oda, mert csak kinéznek onnan. az írásod alapján legalábbis te nem olyan vagy :) ne aggódj már márciusban azon, hogy milyen lesz a sulikezdés, nem érdemes. biztos fogsz találni barátokat :)
amúgy első napon mindenki meg volt ijedve picit, mosolyogtunk egymásra, bár egy kisvárosban járok gimibe, ahol az osztályom felét még általánosból ismerem. be kellett mutatkozni tanároknak, elmondani pár szót magunkról (melyik suliból jöttünk, hobbijaink, esetleges terveink a jövőre nézve, stb). túléltem :D hamar megismertem olyan embereket, akik hasonlóak hozzám, bár én is nehezen nyílok meg. szóval don't worry:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!