Miért akarnak ilyen sokan színészek lenni?
Annyi helyen olvasom, hogy színészkedés így, színművészet úgy, hol lehet színésznek tanulni stb. ...
Kizártnak tartom, hogy ennyien igazi tehetségek lennének..és amúgysem értem miért ilyen népszerű dolog.
Nem mindíg csak a hírnévért meg ilyesmi......
Ha színész vagy felvehetsz bármilyen arcot ..lehetsz bárki, mindent eljátszhatsz ...lehetsz hős,uralkodó,szabadságért harcoló meg amit csak akarsz...
Kiélheted a képzeleted ...egyfajta önmegvalósítás is
"Hadd legyek művész
kinek százféle az arca,
nem csak egy ügyész
ki tárgyalóteremben vallat.
Egy művészben ott a tehetség
énekel, ír, színészkedik.
Van benne egy érzés,
mivel be nem illeszkedik.
A művész nem egy,
hanem több ember....."
Bevallom, először én is így kézeltem el, mint az első író. De ahogy kezdtem odafigyelni a tv-ben, meg a dvd-én lejátszott filmekre, valahogy, nem is tudom irtószuperklasszcsúcs érzés fogott el, és rájöttem, ezt szeretném csinálni, ugyan is élvezem eljátszani a dolgokat. Kisebben is játszottam dolgokat, de nem voltam tudatában, mert csak élveztem:)PL: eljátszottam, hogy megsértődöm, vagy megbántottak, vagy "belehalok, ha nem kapom meg azt a cipőt" probléma. Én elmondtam az irodalom tanárnőmnek, és semmi kifogása nem volt, természetesnek vette, mert olyan határozottan mondtam...
De, aki igazán akarja, az nem tudja elmondani igazán, hogy miért. Ez is csak hasonlat volt, nincs rá szó. Ez van
:)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 18:16
ez gyönyörű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!