Szakdolgozatban kaphatnék segítséget?
Felsőfokú okj képzésre járok gyermekgondozó szakra.Kb.20-30 oldal közti szakdolgozatot kell írni melyet most írok életemben először.Téma amelyet választottam:Szerepjáték a bölcsődében
Tudtok ajánlani ehhez jó szakirodalmat,mert én nagyon keveset találtam,de még utána nézek...
Valamint hol találok olyan oldalt ahol le tudok tölteni ingyen ebben a témában szakdolgozatot? Kerestem,de sajnos nem találtam...
Hipotézisnek is kéne valami.Az alábbiak jók lesznek?Vagy más ötlet?
-A szerep játék során a gyermekek a valóságot utánozzák
-A szerep játék során a gyermek felvesz egy szerepet VAGY
eljátszik
-A szocializóban meghatározó szerepet játszik a szerep játék
-A szerep játék akárcsak a többi játék valamilyen belső feszültséget csökkent
A gyerekek a szerepjátszásban egy mintát követnek
Ezen kívül tudtok ajánlani szakirodalmat én nagyon keveset találtam,de még utána nézek...
Valamint hol találok olyan oldalt ahol le tudok tölteni ingyen ebben a témában szakdolgozatot? Kerestem,de sajnos nem találtam...
Köszönöm!:)
Nincs egy konzulens tanárod?
Pont az ilyeneket tőle kéne megkérdezni.
Szakdolgozat témában nem tudunk adni segítséget.
Ez egy olyan dolog, amelyet mindenkinek saját magának kell elkészíteni.
A letöltésekkel vigyázz, mert ha más szakdolgozatát másolod be, az plágiumnak számít.
Ha a konzulensed nem segít, nézzél körül könyvtárban.
Szakirodalmat ott biztosan találsz. Vagy az iskolátok könyvtárában, vagy mit tudom én.
Valahol csak van.
Arra vigyázz, ha könyvből másolsz, meg kell nevezni a forrást.
Szakirodalom címe, írója.
Itt találsz néhány segítséget. Hogyan kezdj hozzá a szakdolgozathoz, hol kezdd el a kutatást, mi az, amit felhasználhatsz, mire kell vigyáznod.
Mi alapján válasszak könyveket a szakdogámhoz? Ugyanis elég sok a szakirodalom és nem tudom mi alapján válasszak...
Miben meghatározó az,hogy egy könyv mennyire friss illetve régebbi kiadású? Ugyanis a tanáraim küldtek
könyveket amelyek egy része friss egy része régebbi...
Kérdéseket kell feltenni szakdolgozatnál?Csak,mert én találkoztam olyannal ahol nem volt vagy csak elkerülte a figyelmem...Ha igen akkor példának tudnátok mondani hipotézist és ahhoz tartozó kérdéseket?
Nem egészen látom még át a dolgokat... :(
Nagyon köszönöm! :)
Szerepjáték a bölcsődében nem túl jellemző szerintem...talán, ezért nincs is hozzá túl sok irodalom, mert ez inkább óvodáskorban van jelen...
Nem konkrétan erről szó ez a dolgozat, de talán a forrásokban találsz használható irodalmat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!