Előrehozott vizsgát lehet 11. végén tenni?
úú :S szerintem a biosz nem olyan tantárgy, amiből előre hozottak érdemes csinálni...
vagyis ha 9-11-ig tanulod, akkor okés.
de ha 10-12ig(én így), akkor osztályozó vizsgát kell tenned a 12.es anyagból, ezután mehetsz érettségizni.
amúgy természetesen lehet előrehozottat tenni bármiből, amit már legalább 2 évig tanultál középiskolában.
Köszönöm szépen a válaszokat!Aranyosak vagytok! :)
Tanultam a bioszt általános iskolában(sok versenyen voltam, eredményesen)és most tanultom 9.-ben meg 10.-ben.
Tehát a középiskolában csak 2 évig tanulom.Most vagyok másodikos, és év végén szeretném letenni.Tudom, hogy nehéz, de engem ez érdekel a legjobban.S, ha sikerül, akkor ugye nem kell felvennem negyedikben más tárgyat...
Tudom, hogy egy kicsit éretetlen vagyok, de most így akkor kell osztályozó vizsgát tennem? Vagy az iskola függő?
ez így nem lesz okés. ugyanis a biosz 3 éves tantárgy nem? vagy nálatok nem?
szerintem nehéz lenne 10. év végén megcsinálni, ha téyleg 3 éves. miért nem várhat 11.ig? persze ha kétéves, akkor okés, de ezt nem tartom valószínűleg.
Értem, hogy miért akarsz előrehozottat, de szerintem 11.ig várj vele. (ha 3 éves)
különben osztályozóvizsgát kell tenned és sokat tanulnod és lehet hogy ezért elrontod a matekot meg a többi fontosat.
sok sikert hozzá :)
Nálunk csak két éves.Azért akarom most 2. év végén lerakni, hogy negyedikben már ne kelljen felvennem mást.
Szóval akkor már tudok koncentrálni a matekra, törire, nyelvre.
Tudom, hogy hol a határ, gyorsan tanulok, szóval nem hiszem, hogy a biosz miatt rontanék vmiből.
Köszönöm a véleményed! :)
ja okés, úgy más :D ha kétéves akkor teljesen okés. és az előrehozott jó dolog ilyen tárgyakból (én infóból csinálom)
sok sikert
(bár a lepontozást nem értem de mind1...)
Sok sikert az infódhoz!! :)
És nem én pontoztalak le...nekem nagyon sokat segítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!