Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Előrehozott vizsgát lehet 11....

Előrehozott vizsgát lehet 11. végén tenni?

Figyelt kérdés
Vagy csak 10. végén?(főként biológia)
2009. szept. 13. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha 10-ben lehet, akkor miért ne lehetne 11-ben? persze, hogy lehet, amikor csak akarsz. ha még tanulod, akkor osztályozót kell belőle csinálnod, de egyébként semmi akadálya.
2009. szept. 13. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:

úú :S szerintem a biosz nem olyan tantárgy, amiből előre hozottak érdemes csinálni...

vagyis ha 9-11-ig tanulod, akkor okés.

de ha 10-12ig(én így), akkor osztályozó vizsgát kell tenned a 12.es anyagból, ezután mehetsz érettségizni.

amúgy természetesen lehet előrehozottat tenni bármiből, amit már legalább 2 évig tanultál középiskolában.

2009. szept. 13. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Aranyosak vagytok! :)

Tanultam a bioszt általános iskolában(sok versenyen voltam, eredményesen)és most tanultom 9.-ben meg 10.-ben.

Tehát a középiskolában csak 2 évig tanulom.Most vagyok másodikos, és év végén szeretném letenni.Tudom, hogy nehéz, de engem ez érdekel a legjobban.S, ha sikerül, akkor ugye nem kell felvennem negyedikben más tárgyat...

Tudom, hogy egy kicsit éretetlen vagyok, de most így akkor kell osztályozó vizsgát tennem? Vagy az iskola függő?

2009. szept. 13. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Hát elvileg ha annak az évnek a végén akarod csinálni az érettségit, amikor még tanulod, tehát 10-ben, akkor kell tenned a 10-es anyagból osztályozót év végén, mert még nincs meg belőle az év végi jegyed, de ha jóban vagy a tanárral, esetleg megbeszélheted vele, hátha meg tudjátok oldani valahogy máshogy. Nálunk 11-ben úgy volt kémiából, hogy írtunk egy próbaérettségit, azt a tanár bejelentette osztályozónak, aztán mindenki olyan jegyet kapott év végén, amit egyébként is kapott volna.
2009. szept. 13. 19:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2009. szept. 13. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

ez így nem lesz okés. ugyanis a biosz 3 éves tantárgy nem? vagy nálatok nem?

szerintem nehéz lenne 10. év végén megcsinálni, ha téyleg 3 éves. miért nem várhat 11.ig? persze ha kétéves, akkor okés, de ezt nem tartom valószínűleg.

Értem, hogy miért akarsz előrehozottat, de szerintem 11.ig várj vele. (ha 3 éves)

különben osztályozóvizsgát kell tenned és sokat tanulnod és lehet hogy ezért elrontod a matekot meg a többi fontosat.

sok sikert hozzá :)

2009. szept. 13. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Nálunk csak két éves.Azért akarom most 2. év végén lerakni, hogy negyedikben már ne kelljen felvennem mást.

Szóval akkor már tudok koncentrálni a matekra, törire, nyelvre.

Tudom, hogy hol a határ, gyorsan tanulok, szóval nem hiszem, hogy a biosz miatt rontanék vmiből.

Köszönöm a véleményed! :)

2009. szept. 13. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:

ja okés, úgy más :D ha kétéves akkor teljesen okés. és az előrehozott jó dolog ilyen tárgyakból (én infóból csinálom)

sok sikert

(bár a lepontozást nem értem de mind1...)

2009. szept. 14. 17:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Sok sikert az infódhoz!! :)

És nem én pontoztalak le...nekem nagyon sokat segítettél.

2009. szept. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!