Az reális, hogy 3-4 es, ink 4es felé hajlok, de 2es 3mas érettségiket írok?
eleinte alig volt meg 30% most meg 47% lett
a ugyanígy vagy még rosszabb matekosok osztályba pedig 3mas 4eseket írnak
????
mi a jófranc?
ilyen, pl kör egyenlete ezeket az a gond hogy nem is értem, szal majd át kell néznem, sajna tökre lehúzzák a pontot:S
Lehetséges.
Én is így voltam kb. angolból, bioszból és matekból (számomra sokat jelentő tárgyak).
Én nehezen éreztem rá az érettségi feladatsorok sajátságos logikájára. Ugyanis - nekem legalábbis - SAJNOS inkább a logikát méri fel, mint a lexikális tudást.
Gyakorold-gyakorold-gyakorold, úgy lesz az ötös is!!!
köszönöm a válaszokat
1es, ezt hogy érted? ebből ez, hogy jött le neked?
komolyan kérdem!
dolgozatban is inkább magamnak mint a tanárnak írok. Mint tudjuk a tanár a végeredményre nem ad max pontszámot, volt, hogy sima 5ös lett vna a dogám, de 4est adott mert csak végeredményt írtam(vagyis nem fejtettem ki eléggé a számolásokat)
ja meg még a figyelemzavar nagyon gyakori nálam már kiskorom óta, ezt is csak a abból veszem észre, hogy míg a többiek értik mi a feladat, én csak őket kérdezem, "hogy mi"?
lehet vmi pszichológiai oka ennek? mármint nem a "hülye"-ség, hanem képességbeli hiányosság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!