Középszintű matekérettségin így reális a 90% körüli eredmény?
Figyelt kérdés
Tavaly négyes voltam,idén lehet ötös leszek,de amúgy négyes-ötös határán táncolok.Járok különtanárhoz is.
De nem érzem magam matekzseninek...
2013. febr. 25. 00:18
1/3 anonim válasza:
A középszintű matek érettségi olyan egyszerű, hogy ha véletlenszerűen irkálnál válaszokat bekötött szemmel, akkor is átmennél. Ne parázz. (Persze ne szard le, tanulj, de nevetni fogsz rajta, amikor meglátod)
2/3 Andizsuzsi válasza:
Kérdező nem átmenni akar, hanem 90%-ot írni. Az azért nem olyan egyszerű. (csak meg kell nézni a tavalyi eredményeket)
3/3 anonim válasza:
Baromira nem mond semmit a matek jegyed. Az teljesen tanár és iskolafüggő.
Én voltam 3-as is matekból anno, mégis 100%-os lett a matek érettségim.
Ezzel szemben volt olyan végig 5-ös tanuló, akinek csak 4-es lett. Sőt, olyan is, aki 4-es volt, érettségin meg 2-est kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!