Kinek hogy sikerült a mai Zrínyi Ilona Matematika verseny? Már megnéztétek a megoldást? Hány pontotok van?
Figyelt kérdés
A pontokat 4*H-R+F alapján ki tudjátok számolni. Kíváncsi vagyok, hogy másoknak hogy sikerült. Én 8.-os vagyok és 91 pontom van, ha minden igaz. Szerintetek nehéz volt? 8.-osok, nektek hány feladatot sikerült megoldanotok? Köszi előre is! :)#feladat #eredmény #matematika #nehézség #megoldókulcs #pont #feladatsor #eredményhirdetés #Zrínyi Ilona Országos Matematikai Verseny
2013. febr. 15. 19:19
1/16 anonim válasza:
Én 7. osztályos vagyok, ha jól számoltam, akkor 108 pontom van. Szerintem mindenki, aki részt vesz a versenyen, már jónak mondhatja magát. De a legjobbak azért ott vannak 90 felett. Grat :)
2/16 anonim válasza:
én is 8.os vagyok és én 105-öt számoltam magamnak:)
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi, látom ügyik vagytok! Gondolom, ti is jártok minden évben a versenyre, általában hanyadikok szoktatok lenni? Mi volt az eddigi legjobb eredményetek?
2013. febr. 16. 17:00
4/16 anonim válasza:
Én a 12:52-es vagyok, nekem ez volt az első. Bevallom, én a humán tárgyakba sokkal jobb vagyok, de úgy éreztem, ki kell magam próbálnom ebbe is. Nem bántam meg, ha más nem, tapasztalatot nyertem vele. Amúgy ti helyileg hova tartoztok?
5/16 A kérdező kommentje:
Szabolcs, ti?
2013. febr. 16. 19:51
6/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kell mondjam, nagyon ügyes vagy, hogyha humános vagy és ilyen sok pontot szereztél, mert én reálos vagyok..:D
2013. febr. 16. 20:00
7/16 anonim válasza:
Én Borsod megyei vagyok. Köszi a dicséretet, nekem a humán volt a szakterületem, de azért matekból is mindig 5-öst írtam.
8/16 anonim válasza:
Én 7.-es vagyok, 142 pont. (: Behívtak az eredményhirdetésre, pénteken lesz.
9/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak gratulálok! :)Ennyi ponttal biztos ott leszel a top 3-ban! :)
2013. febr. 24. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!