Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a Neptunba?

Figyelt kérdés
Beiratkozáskor megkaptam a Neptun kódomat, meg h szept. 11 és 18 között kell felvenni a tantárgyakat, de sehogy sem tudok belépni, azt írja ki, h hibás azonosító v jelszó, pedig jól írtam fel a kódom (azt hiszem XD). Elképzelhető, h ez csak a Neptun hibája v én csinálok vmit rosszul? Mi lehet a gond? Nektek hány betűből áll? Segítsetek pls!
2009. szept. 11. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos jól írtad fel?Nem lehet,hogy a jelszót ütötted el?Ha nem sikeürl,hívd fel a tanulmányit holnap
2009. szept. 11. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
szia, szerintem nem a betűk számától függ. Jól felírtad a kis-és nagybetűket? Mert az is számít. Szerintem ha nem tudsz belépni hívd fel a TO-t.
2009. szept. 11. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem aktiválták a belépési kódodat vagy a neptun szar, nem bírja a szerver. majd hozzászoksz. ha holnap vagy holnapután sem megy a belépés, szólj a kar neptunfelelősének. hova jársz?
2009. szept. 11. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy már aktiválták, a Neptunra már akkor be tudsz lépni, amikor megkapod a kódod. Nem lehet, hogy rossz jelszóra emlékszel? Vagy még nem is változtattad meg a jelszavad? Mert akkor leírták, hogy mi a jelszavad... nekünk Egerben a születési dátumunk volt, aztán rögtön kérte, hogy változtassuk. A neptunnál nem számít a kis és nagybetű, csak a szám és betű. Ha a jelszavad is stimmel, meg a kódod is, akkor holnap sürgősen hívd fel a TO-t. Nektek mikor kezdődik az év, hogy csak most kell felvenni a tárgyakat?
2009. szept. 11. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem az tök mindegy,hogy kis és nagy hogy van,nekem is nagybetűvel van végig,mégis kisbetűvel szoktam beírni és beenged:)

A kódod a születési dátumod ugye tudod?:D

Amúgy gondoltam én is,hogy esetleg túlterhelt a rendszer,főleg nagy régi sulikban szokás:)Nekem kicsi a fősulim így sosem terhelik túl:D

2009. szept. 11. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
nincs véletlenül O-betű a kódodban? mert akkor lehet, hogy az a baj, hogy az inkább "nulla" akar lenni, v. ha nem ilyesmi, akkor 18-ig még bőven van időd, akár hétfőn még személyesen is intézkedhetsz, úgy talán még gyorsabb is, meg nem hiszem, hogy hétvégén bárki is bent lenne a TO-n.
2009. szept. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!