Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A tanácsotokra...

Mit csináljak? A tanácsotokra lenne szükségem.

Figyelt kérdés
szept. 1-2 között voltam iskolába, de útána gondoltam hogy meghosszabitom a nyári szünetet. Ha hiányzunk, értesiteni kell az osztályfönököt, de első hét és elfeletettem. És ma (szept. 11.) kaptam egy levelet, hogy szeptember 8.-ig 22 igazolatlan hiányzásom van. És 30 útán "tanuloi jogviszonyom automatikusan megszünik". Ma van szeptember 11. Biztos tulhaladtam a 30 órán. Elmúltam 18 éves, de van órvosi igazolásom. Az igazolásal megoldható hogy ne rugjanak ki?
2009. szept. 11. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az osztályfőnökkel, majd az igazgatóval kell beszélned. Ha látják, hogy tényleg akarsz tanulni, akkor meg fogják oldani a problémát. De ez a "meghosszabbítom a nyári szünetet" arra utal, hogy nem veszed túl komolyan a dolgokat.
2009. szept. 11. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van orvosi igazolásod akkor azt leadod és ennyi.
2009. szept. 11. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Hát egyáltalán nem 30 órát lehet hiányozni, hanem sokkal többet! SOkkal sokkal többet! Szerintem egyszerűen csak egy oltári nagy paraszt az ofőd. Vágd pofán, öntsd le mésszel és ásd el jó mélyre.
2009. szept. 11. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az ofőnek igaza van , mert igazolatlanul 30 órát lehet hiányozni, ha van igazolásod akkor azt bemutatod, leadod és kész. Akkor semmi nem történik, ez az a dolog igazolatlansága miatt van.
2009. szept. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!