Ti hogy szoktátok fizetni az e-felvételi díját? Én a banki átutalás folyószámláról jelöltem be, de ezt most nem vágom hogy kell.
Tavaly lehet nem ezt jelöltem be ,ilyenkor nem tudom hogy kell ,be kell lépnem a saját bankomba? Lehet ,hogy inkább az online kártyás vásárlást kellett volna választanom?
köszi előre is!
nincs mit :) én tegnap szenvedtem át magam rajta. már csak a hitelesités van hátra (postán).
te hová jelentkeztél?
az szuper! :)
hát ...
Miskolcra ,egészségügyi szerevezőnek ,Semmelweis-re népegészségügyi ellenőrnek,és Győrbe úgyszintén eü.-i szervezőnek.Majd meglátjuk melyik jön be...
és te ? :)
Elte ttk - földtudományi. én viszont kötöm az ebet a karóhoz, vagy ez, vagy semmi :D úgyhogy eléggé tele van a gatyám az érettségik miatt.. bár bejelöltem még a Szegedi és a Pécsi egyetemet is 2. illetve 3. helynek, de nem hiszem, hogy el is fogom fogadni, ha csak oda vesznek fel.
nem baj, ügyesek leszünk! :) Emeltezel valamiből?
Bizony igen! :D
Az jó ,hogy ilyen eltökélt vagy szerintem.
Igen ,majd egészségügyi alapismeretekből.
És Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!