Azoknak, akik a felvételi jelentkezésnél átutalással fizettek, kizöldült már a 'Fizetés' fül?
Nálam sem, és pont erre a kérdésre kerestem választ:).
De reménykedem abban, ami oda van írva, mégpedig, hogyha baj van, mindenképp felveszik a kapcsolatot
Most bocs hogy ide,de kapcsolódik,és nem akarok új kérdést nyitni.
Szóval az van,hogy én úgye szépen leírtam anyámnak,a bankba mit hova kell küldeni.El is küldette a pénzt,csak hogy az idióta bankoscsaj a közlemény rovatba odaírta a nevem is,mert szerinte az úgy a jó,holott az e-felvinél le van írva,hogy oda csak a felvételi azonosító legyen leírva.Tiszta ideg is voltam,felhívtam Oktatási Hivatal ügyfélszolgáltatóját,ahol meg azt mondta a hölgy ,hogy ez nem gond.
Magyarán üti az e-felvi és az ügyfélszolgálat válasza egymást.
Most akkor érvényes lesz a fizetésem,vagy nem???:S
(persze nekem se zöld még a fizetés fül)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de ti is ebben a témában mozogtok.
Az lenne a kérdésem, hogy elfelejtettem befizetni a felvételi eljárási díjat múlt hét keddig és most múlt hét csütörtökön kaptam e-mailt, hogy kizártak a jelentkezésből. Annyit kell tudni, hogy e-felvételiztem és februári jelentkezésem óta se levelet, se e-mailt nem kaptam, csak most jött egy e-mail hogy kizártak. Én ezt jogtalannak érzem és szeretnék fellebbezni? mi a véleményetek, szerintetek? Van aki hasonlóan járt mint én?
Komoly válaszok, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!