Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételinél SÜRGŐS lenne...

E-felvételinél SÜRGŐS lenne (? ) (dokumentumok)

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 23:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

aRRÓL LENNE szó,hogy olyan hülye voltam ,hgy a középsulis bizinek ,csak két évét scannaltem be

elindíthatóm ettl függetlenül a hitelesítést ,vagy várjak hnap-ig ,amikor feltöltöm a hiányzó részeit is a bizinek ?

köszönöm!!

2013. febr. 28. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Logikusabb, ha egyszerre töltöd fel őket. A dokumentumpótlásra egyénként júl 10-ig van lehetőséged.
2013. febr. 28. 23:25
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen csak ,hnap éjfél a hat.idő(mmint nem a dok.pótlásra,csak ugye a jelentkezésre) viszont hnap lehet ,hogy annyi dolgom lesz ,hogy félek kicsúszok az időből ... vagy ilyesmi :/

viszont ,ami dokumentumom megvan ,azt szeretném minél előbb feltölteni ,és hnap bescannalném a másik felét is a bizimnek ,csak azt nem tudom ,ha most elindítom a hitelesítést ,akkor hnap ettől függetlenül "belenyúlhatok"-e még a dok.feltöltésbe.... ?

köszi egyébként ,hogy válaszoltál!

2013. febr. 28. 23:29
 4/14 A kérdező kommentje:
szval ma szerettem volna elindítani a jelentkezést ...
2013. febr. 28. 23:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha már hitelesítetted, akkor nem tudsz feltölteni. Szóval inkább holnap szakíts rá időt, és akkor biztos ami biztos.
2013. febr. 28. 23:32
 6/14 A kérdező kommentje:

húú... basszus ..:/

értem ,köszi !

akkor majd holnap

2013. febr. 28. 23:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit :)
2013. febr. 28. 23:34
 8/14 A kérdező kommentje:

bocsi ,nem akarok már itt értetlenkedni am :D

de viszint ,majd lesz egy olyan dok.pótlásom ,érettségi ,amit nyáron teszek ,szval azt majd értelemszerűen csak akkor tudom feltölteni

de attól még 1-ig mindenképpen hitelesítenem kell nem ?

2013. febr. 28. 23:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Ja ,nem most már értem.

bocsi!

2013. febr. 28. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen az érettségi bizidet július 10.-ig kell feltöltened és ettől függetlenül el kell küldened a hitelesítést most. Ha postán adod fel, akkor március 11-ig be kell elküldened.
2013. febr. 28. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!