E-felvételinél SÜRGŐS lenne (? ) (dokumentumok)
aRRÓL LENNE szó,hogy olyan hülye voltam ,hgy a középsulis bizinek ,csak két évét scannaltem be
elindíthatóm ettl függetlenül a hitelesítést ,vagy várjak hnap-ig ,amikor feltöltöm a hiányzó részeit is a bizinek ?
köszönöm!!
Igen csak ,hnap éjfél a hat.idő(mmint nem a dok.pótlásra,csak ugye a jelentkezésre) viszont hnap lehet ,hogy annyi dolgom lesz ,hogy félek kicsúszok az időből ... vagy ilyesmi :/
viszont ,ami dokumentumom megvan ,azt szeretném minél előbb feltölteni ,és hnap bescannalném a másik felét is a bizimnek ,csak azt nem tudom ,ha most elindítom a hitelesítést ,akkor hnap ettől függetlenül "belenyúlhatok"-e még a dok.feltöltésbe.... ?
köszi egyébként ,hogy válaszoltál!
húú... basszus ..:/
értem ,köszi !
akkor majd holnap
bocsi ,nem akarok már itt értetlenkedni am :D
de viszint ,majd lesz egy olyan dok.pótlásom ,érettségi ,amit nyáron teszek ,szval azt majd értelemszerűen csak akkor tudom feltölteni
de attól még 1-ig mindenképpen hitelesítenem kell nem ?
Ja ,nem most már értem.
bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!