Az e felvételinél felsőoktatásba a középiskolai eredményekhez mit kell beírni? FONTOS (részletek lent)
Figyelt kérdés
kérdezi az utolsó tanult év végi eredményeket illetve az utolsó előtti tanult év végi eredményeket. Az utolsó tanult évet még nem tudhatom mivel február van és még nyilván nem vagyunk lezárva...2013. febr. 27. 20:08
1/10 Specus válasza:
Tudomásom szerint ráérsz majd később csatolni, mint az érettséginél.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor hagyjam üresen?? mert az érettségi eredményhez az van írva hogy ráér később csatolni, de ennél a résznél nincs ilyen odaírva...
2013. febr. 27. 20:18
3/10 anonim válasza:
Szerintem eléggé evidens, hogy üresen kell hagyni.
4/10 Specus válasza:
Én üresen hagynám, de holnap biztos ami biztos kérdezd meg az osztályfőnököt. :)
5/10 A kérdező kommentje:
szerintem nem evidens mert az utolsó előttit például be tudom írni, de akkor üresen hagyom ha 100%
2013. febr. 27. 20:26
6/10 Specus válasza:
Talán mert már elvégezted a 11.-et.. lol xD
7/10 A kérdező kommentje:
igen de ezt kérdezem hogy most akkor full üresen hagyjam??
2013. febr. 27. 20:29
8/10 anonim válasza:
Nem, azt már beírhatod nyugodtan, ami megvan.
10/10 A kérdező kommentje:
oks kösz mindkettőtöknek :))
2013. febr. 27. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!