Megverjek egy gyereket? Egyfojtában kinevet ha valami negatív dolog történik velem. Jószívű kedves gyerek vagyok, ezzel veszíthetek valamit ha megverem?
Figyelt kérdés
egyébként elsőként nevet ki mindig.A gyerek akit megvernék az egy kis töpszli gyerek akkora mint egy átlagos negyedikes,a pofája is nagy.Az egész osztály rühelli,a tanárok sem szeretik.Más már meg is fenyegette ha mégegyszer csinál valamit ellene nagy baj lesz.MIT TEGYEK?én is fenyegessem meg,vagy verjem meg?2013. febr. 28. 21:32
11/12 master chief válasza:
Szerintemis szard le a gyereket bocs a ha csúnyán fogalmaztam. De tudom, hogy van az a pont ahol márnem bírod és már elgemett a gyerekből és beraktam a sarokba aztán utánna kussolt.
12/12 anonim válasza:
Nem kell azt komolyan megverni,amikor legközelebb csinál valamit adj neki egy pofont vagy lökd be a sarokba csak hogy lássa hol van a helye
Nem fog többet szarakodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!