Szerintetek a szorgalom és az igyekezet elég lenne az ELTE-IK elvégzéséhez?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi, hogy egyetemeken, konkrétan ahhoz, amit írtam, ha szorgalmasan tanulnék, jegyzeteim lennének, el tudnám-e végezni, mivel más úgy megy oda, hogy már tud programozni, én meg ott fogok vele először foglalkozni (ha bekerülök).2013. febr. 26. 17:05
1/4 anonim válasza:
A programozástudás hiánya nem annyira para, azt meg lehet tanulni. De fontos a megfelelő gondolkodás, mert különben matekon, fizikán fogsz elhasalni, az nagyon kemény.
2/4 A kérdező kommentje:
A matek, fizika, az elejéről fog menni? Úgyértem, lesz valamennyi ismétlés, amikre a többi anyag fog épülni? Mindent meg fognak tanítani amit számon is kérnek majd ZH-k keretében?
2013. febr. 26. 18:25
3/4 anonim válasza:
ELTE proginfen nincs fizika. Amúgy az analízis előtt van első félévben egy matematikai alapozás nevezetű tárgy, ami lényegében a középiskolai anyag egyes részeinek ismétlése (persze sokkal nehezebb feladatokkal), + némi új anyag. Emellett diszkrét matek és lineáris algebra van még első félévben (már ami a matekot illeti), de leadnak mindent, amit tudni kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, szóval minden amit tudnunk kell, azért le lesz adva, és azért mert én még integrálással meg deriválással például nem találkoztam, vagy nem bonyolódtam bele a JAVA programozásba, még bőven van esélyem szorgalommal és tanulással lediplomázni? :)
2013. febr. 26. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!