Megérné programtervező informatikusnak mennem az ELTE-n?
matekból eléggé jó vagyok, oktv 2. forduló, ilyesmi (jó, persze az nem olyan nehéz, de semmi készüléssel kb)
infóhoz is lenne eszem szerintem, de annyira nem vágtam a programozást, mivel tanultunk egyik évben ezt-azt, az ment is következőben meg hirtelen érettségi feladatok, és nem is igen gyakoroltam....
de ha nyáron kicsit nekidurálnám magam, szerintetek menne? vagy milyen szakot ajánlotok? alkalmazott matematikuson gondolkodom még. igazából majdnem mindenből ötös vagyok, de csak a matek érdekel, meg a nyelvek esetleg, de nem akarok anglisztika szakra menni..
17L
Mint matematikus tudtommal nem túlzottan életképes szakma főleg csak BSCvel. MSC + programozással viszont már úgy tudom, hogy jó esélyeik vannak.
Mérnök informatikus képzést nézd meg szerintem. Szerteágazóbb, mint a sima programozós képzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!