Meg fogom szokni az angolt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, higy 5éve tanulom a németet, amit nagyon szeretek, most el kellett kezdeni angolt tanulni (amit nem bánok, ezt is szeretem) de a kiejtés nem igazán megy, mindent a némethez hasonlítok...
Valaha meg fogom szokni az angol kiejtést??
2009. szept. 9. 18:02
1/2 anonim válasza:
miért ne szoknád meg:D angolt megtanultam, utána a németet választottam, elég ratyinak tűnt a kiejtés satöbbi, de ha belefektetsz egy kicsivel több energiát akkor nem nehéz:D angol és német után a holland jött az meg már gyerek játék volt:D
2/2 anonim válasza:
Kérdezhetnék valamit? Nyelvi előkészítős vagy?
Meg lehet szokni, általánosban 4. osztály óta emelt szinten tanultam németet , heti 7 órában, most szakközépiskolában anygol nyelvi előkészítőn vagyok heti 15 órában és már kezdem megszokni. Németből a junior nyelvvizsga írásbeli szóbeli és hallásértése is 80%-os lett az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ nyelvvizsgája szerint. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!