Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha levelező szakot jelölök...

Ha levelező szakot jelölök meg bejárhatok az órákra?

Figyelt kérdés

Azért gondoltam a levelező szakra mert oda általában kevesebb a ponthatár és a tandíj is alacsonyabb, de szívesen beülnék az órákra...

Tudom kicsit butácska kérdés, ennek ellenére számítok az érdemben hasznos hozzászólásokra. Előre is köszönöm.

2013. febr. 22. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyetemi előadások hivatalosan nyilvánosak. De, ha kevesen jártok, érdemes megemlíteni a tanárnak, hogy te kívülállóként vagy jelen, nehogy félreértés történjen. Egyébként pedig hiába esik félig-meddig egybe a nappalisok és levelezősök tananyaga, a tanár személye különbözhet.
2013. febr. 22. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyakorlati órákra nem nagyon fogsz tudni beülni (legtöbbnél katalógus van, alacsony a létszám stb), max. előadásra. Szerintem ha levelezőre mész felesleges a nappalisra beülni, mert szerintem így könnyen bele tudsz bonyolódni. Meg hát elég lesz hétvégenként egész nap ülni előadáson.

Plusz amit előttem is mondtak, gyakran nem egy előadó tartja az órákat. És 2 professzor között baromi sok a különbség.

2013. febr. 22. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!