Jár valaki a Pázmányra, jogra, levelező képzésre? Munka, család mellett elvégezhető?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 23:03
1/2 anonim válasza:
Egy ismerosom jogot vegzett, 3.diplomakent, 2 gyerek, csalad es munka mellett (nem a Pazmanyon), de a jog minden egyetemen ugyanolyan nehez, en is arra jelentkezem, bar en nappalira es se gyerek, stb. De ismerosom sikeresen, nem is akarmilyen eredmenyekkel elvegezte, tehat lehetseges, minden lehetseges! :) bar a gyerek dolgot nem erezhetem at, de ha felvesznek, mellette be kell fejeznem a jelenlegi okj-met, tehat az se egyszeru. De ha eleg a kitartas es persze a jo kepessegek, akkor el lehet vegezni! :) es lesznek nagy hisztik, faradtsag, meg hogy "abba hagyom", de ezek elmulnak a sikeres vizsgak utan.. :) a jog valoban nagyon nehez, el kell gondolkodni, hogy kepes-e ra az ember, de ha mar valaki eltolti az idejet az egyetemen, akkor legalabb olyan vegzettsege legyen, amit erdemes volt elvegezni! :) es a jog ilyen!
2/2 anonim válasza:
Én tisztelem azokat, akik munka és/vagy gyerek mellett csinálják. Nyilván el lehet végezni így is, volt már rá példa bőven, csak sokkal nehezebb, mint kizárólag erre koncentrálva. Egy-egy komolyabb vizsgánál, pláne amikor levelezősökkel együtt voltunk, mindig úgy gondoltam, hogy aki munka mellett ebből átmegy kettessel, az nagyobb szó, mintha én történetesen jó jegyet szerzek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!