Szerintetek átmenjek levelezőre?
Figyelt kérdés
Közgázos mesterképzésen vagyok nappalin, de eléggé unom, meg albérletet is kell fizetnem. Még egy év van hátra a kettőből. Jobban szeretnék inkább dolgozni, tudom nappali mellett is lehet, de ha levelezőre járnék jobb esélyeim lennének.2013. jan. 11. 13:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne menj át, egy évet még simán kihúzol, ha már ennyit megcsináltál. És az, hogy most unod nem jelenti azt, hogy jövőre sem lesznek érdekes dolgok. De ha nem lesznek, akkor felmerül a kérdés, hogy miért választottál olyan szakot, ami nem érdekel. Ez persze csak költői kérdés volt..
2/4 anonim válasza:
Én mestert alapból csak levelezőn kezdeném, de szerintem te már ne hagyd ott a nappalin.
Azt azért tud, hogy ha levelezősre jársz és nem találsz egyszerre munkát akkor a TB-t is minden hónapban zsebből ki kell fizetned, ja és levelezőn nincs semmilyen ösztöndíj.
3/4 A kérdező kommentje:
Ösztöndíjat eddig se kaptam és úgy néz ki nem is fogok.
2013. jan. 11. 13:32
4/4 A kérdező kommentje:
Meg hozzá kell tennem, hogy előző félévbe is megrántottak 2 tárgyból és kb. 90% rá az esély, hogy ebbe is meghúznak valamiből.
2013. jan. 11. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!