Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki emelt töri...

Van olyan, aki emelt töri érettségire készül, de már nem diák? 21/L

Figyelt kérdés
Hogy tanultok? Hol tartotok?
2013. febr. 13. 11:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten szubjektív, de hiányolsz a listából netán vmit? :)
2013. febr. 13. 18:56
 22/27 A kérdező kommentje:
nem hiányolok semmit, egyszerűen csak azt kérdeztem,hogy MI ALAPJÁN gondoltad a csoportosítást basszus. :D szerintem félreérted, vagy nem tudom.
2013. febr. 13. 19:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen, ezt én sem értetettem h mi alapján csoportosítottad :) Mert egy témakör nagyon tág, azon belül ezer millió dolog jöhet (jó, kis túlzással), de tényleg elég sok minden lehet témakörön belül.
2013. febr. 13. 20:04
 24/27 anonim ***** válasza:

na asszem én kezdek megvilágosodni.

Pl: szóbeli témakör: Magyarország a második világháború idején

Elővettem a törikönyvem. Ezen belül lehetséges pl. Második Teleki kormány, Fegyveres semlegesség, Fegyveres semlegesség vége, Magyar csapatok a keleti fronton, Kállay kormány dilemmái, Béke szigete

tartalomjegyzéket néztem. gondolom ezen kívül ebben a témakörben más szóba nem jöhet... hisz ennyi van a könyvben is.

2013. febr. 13. 20:08
 25/27 anonim ***** válasza:

Kezdtek ráérezni lányok :D :P

Képzeljétek úgy el, hogy maga az egész történelem egy nagy témakör és ennek a témakörnek én leírtam a fontosabb vázlatpontjait("csoportosítottam"), amik nagy valószínűséggel elő fognak fordulni az érettségiben.A fontosabb vázlatpontok között is vannak kiemelten fontosak és kevésbe fontosak.Nem kell ezt túlgondolni.

Tanuljatok, szívjatok magatokba minél több információt(de ne sok feleslegeset), máshogy nem megy.

2013. febr. 13. 23:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Jah, a szóbeli az teljesen más.Ott jóval nagyobb részletességgel kell tudni a dolgokat, nem véletlenül kapod meg a tételeket, hogy tudjad pontosan mire kell felkészülni.

Az írásbeli inkább egyfajta tájékozottságot mér fel, kivéve a definíciókat, azokat be kell magolni.

2013. febr. 13. 23:35
 27/27 anonim ***** válasza:

Oké, de pl. néztem h más témakör nem nagyon van a törikönyvemben :D ... mmint így részletre bontva.

tehát a lényeg ami lényeg, az írásbelire minden kell ami a történelemkönyvben benne van, míg szóbelire csak a legfontosabb dolgok 1-1 témakörön belül... bízzunk a legjobbakban.. óóó, régen a középszintű mennyivel egyszerűbb volt... kiadott tételsorral... bánom h annak idején nem próbáltam meg lepakolni egy emeltet :/

2013. febr. 14. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!