Most tulajdonképpen mi ez a nagy tüntetősdi? Én már elvesztettem a fonalat.
Tüntető egyetemisták, most tulajdonképpen miért tüntettek? Meg mi ez, hogy úgy tüntettek a KORMÁNY ellen, hogy bementek egy előadásra, és félbeszakítjátok az előadást? A pofámról leégne a bőr, ha bármelyik professzorommal szemben meg merném ezt lépni. (De nem is lépném meg, mivel tisztelem őket annyira, hogy ne tegyem.)
Gondoljátok, hogy ezáltal majd eltörlik a hallgatói szerződést? (Ami egyébként az egyetlen értelmes gondolata volt a kormánynak a felsőoktatással, meg úgy alapból az oktatással kapcsolatban. Mielőtt ezért a kijelentésért megkapnám a magamét, hozzátenném, hogy én is egyetemista vagyok, tehát ezzel magam ellen is beszélek, mivel nekem 12 milliót kellene visszafizetnem, ha Magyarország elhagyása mellett döntenék).
Szóval valaki magyarázza már el, hogy ez most mire jó! :D Köszi :)
Tudod ezt az országot a kedves politikusaink rövidítik meg, nem mi.
Szép és jó lenne ez akkor, ha azt az 1 milliót félévente az oktatásunkra költenék. De tudod nem arra költik.
Szerinted mégis mi kerülne egy millióba félévenként?
Lassan már anaton hulla sincs. Mikroszkópokat nem vesznek minden évben.
Azt a pénzt a klinikákra fenntartására fordítják. Persze nekünk is jó, hogy ott a klinika, mert ott tudunk gyakorolni, de azért a beteg embereknek lényegesen nagyobb szüksége van rá, mint nekünk.
Szóval azoknak a millióknak a nagy része vissza van forgatva az "emberekbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!