Van itt valaki, aki gyermek mellett végezte el az orvosi egyetemet, vagy van itt valakinek ilyen ismerőse?
Csoporttársam most szült, 4-5 hónapos a babája. Negyedévesek vagyunk, bár ő már idősebb, azt hiszem 28 éves.
Egész jól bírja szerintem, ha jól tudom minden sikerült neki az előző félévben. De mondta, hogy azért nem könnyű. Meg hát a negyedév már annyira nem vészes, a második-harmadik év a legnehezebb és a legstresszesebb.
Az anyukája sokat segít neki, ő szokta behozni a babát, hogy két óra között megszopiztassa.
Meg egyik csoporttársam mondta, hogy az ismerőse 2 gyereket szült orvosi egyetem alatt. Nyáron szült mindkétszer, szeptemberben már suliban volt:D
Hát nem egyszerű, az biztos. Nem is tudom hogy van ideje tanulni a baba mellett. De azért szerintem van előnye is. Mire elvégzi, már 2,5 éves lesz a baba. Akkor már simán mehet bölcsibe is. Nem kell azon stresszelnie, hogy mikor szüljön gyereket:D
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Igazából azt nem tudom, hogy lehet összeegyeztetni a rengeteg órát a gyerekkel. Én már végeztem egy egyetemet (gyógytornász vagyok), és nagyon sok gyakorlatunk volt, amin ott kellett lenni, volt, hogy reggeltől estig a suliban ültem. Nem tudom, hogy ezt hogy lehet gyermek mellett csinálni, illetve nyilván az orvosin sokkal durvább egy-egy vizsgaidőszak. Akkor általában csak tanulni van ideje az embernek, nem még egy gyereket ellátni, játszani vele.
De továbbra is várom mások válaszát is, akinek van tapasztalata, ismerőse ilyen szituációban! Köszönöm! :)
Szia!
Nekem is van ilyen ismerősöm, a csoporttársam. Másodévesek vagyunk. Ha van kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!