Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy menjek be...

Mit tegyek? Hogy menjek be holnap orara?

Figyelt kérdés
Utolso 2 oram tesi volt, megcsinaltam mindent, meg is dicsert a tanar, de fekvotamaszt kellett volna csinalni egyesevel mindenkinek az osztaly elott, mire sorra kerultem mondtam, hogy nem tudom. Sokszor mondta, hogy de probaljam meg, utana ideges lett, kiabalt aztan nyugodtan mondta, hogy menjek oda de nem probaltam meg. Felevkor egy jegyem volt, beirt melle 2 2-est es megadta a kettest. Rendes volt tole. Folyamatosan orvoshoz meg korhazba jarok mert van egy kis problemam, azert buktam meg majdnen tesibol. Es azt mondta, hogy felevkor megadta a kettest de ev vegen megbuktat. Mondtam, hogy nem tuodom erre elkuldott. De holnap elso 2 oram tesi. En nem akartam felidegesiteni de az altalanos suliban nagyon rossz emlekeim vannak, amugy is tulsagosan onbizalomhianyos vagyok es nem akartam, hogy a tobbiek kirohogjenek. Mert ugyis az lett volna es utana en lettem volna a tema egy ideig (tapasztalat). Most holnap hogy menjek be? Felek. Es ha holnap is ilyesmit kell csinalni?
2013. febr. 7. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is beszélj vele, neked is jobb lesz utána.

Egyébként valamilyen szinten megértelek, mert a fekvőtámasz nekem sem volt sosem az erősségem. Általánosban pedig volt, hogy engem is kiröhögtek, de én ezt sosem vettem fel, mert ne röhögjön ki és szóljon be nekem olyan, aki ugyanúgy alig tud megcsinálni pár fekvőtámaszt, mert semmivel sem jobb nálam. :D

Egy időbe nem is akartam tudni fekvőtámaszt csinálni, nem is érdekelt az egész, de az utóbbi 1 évben összekaptam magam, mert szeretnék kicsit erősíteni ahhoz viszont kell a fekvőtámasz is. Na jó, még mindig nem vagyok olyan hű de jó, de mondjuk már 10-et meg tudok csinálni egyszerre, aztán kis pihi és még 10 megy. :)

Szóval nem lehetetlen, csak kitartás és akarat kérdése.

Szerintem próbáld meg otthon, gyakorold és hidd el, neked is menni fog.

2013. febr. 7. 18:39
 12/14 anonim válasza:
Szerintem elég rosszul kezelted a helyzetet, én is ideges lettem volna a tanár helyében, ha ennyit mondasz csak, hogy nem tudom. Ha van valami feladat, akkor azt meg kell próbálni, még ha nem sikerül is, és nem kell attól félni, hogy te leszel a legrosszabb, és röhögni fognak rajtad, ez nem ezen múlik. Egyébként ez nem csak a fekvőtámaszra igaz, hanem kb. mindenre az életben. Ha viszont ilyen szívbetegséged van, hogy ha fekvőtámaszt csinálnál, akkor romlana az egészséged, vagy akármilyen bajod lenne, abban az esetben a tanárnak el kellene mondanod, hogy mi a problémád, ha egy kicsit is megértő, akkor nincs gond. Vagy próbáld meg megcsinálni, vagy pedig megfelelően indokold, hogy miért nem vagy képes megcsinálni. Az a legmegfelelőbb, ha őszinte vagy, és elmondod a bajod, ezért nem fog megbuktatni, legfeljebb a hozzáállás miatt buktathatna. A többiek ne érdekeljenek, és nyugodtan, emelt fővel menj be holnap (illetve már ma), ne szégyelld a betegséged, hiszen nem tehetsz róla. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett.
2013. febr. 8. 00:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem a betegseg miatt nem csinalom, hanem azert mert sokszor jartam mar ugy a regi osztalyommal, hogy kirohogtek. Es ilyenkor nagyon sokaig ezen jar az agyam. Tudom, hogy nem nagy dolog meg sokan nem tudjak rendesen megcsinalni de akkor is. Sajnos olyan vagyok hogy ha valamire azt mondom, hogy nem akkor akar elvihet a rendorseg is vagy fegyvert tarthatnak a fejemhez, akkor sem.
2013. febr. 8. 07:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Na, szoval bocsanatot kertem meg masnap. Azt mondta, hogy o is ugy gondolja es sokan 1-et sem tudtak megcsinalni de megprobaltak es maskor tenyleg ne csinaljak ilyet.
2013. febr. 12. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!