Holnap menjek iskolába? Vagy ne?
Figyelt kérdés
Nagyon pattanásos volt a bőröm, és ilcsi feketeszappannal kezeltem két héten át mindennap, a pattanások eltűntek és kiszáradt, nagyon összehúzta és borzalmas lett. Holnap ott lesz az a pasi, aki nekem tetszik, de nem sokára kimegy külföldi tanulmányútra, és egész héten ezt a pillanatot vártam, hogy láthassam. Csak annyira szégyellem magam hogy ilyen lett az arcom, nemhogy előtte nem akarok mutatkozni, hanem senki előtt sem. Viszont olyan jó lenne látni. Szerintetek bemenjek és ülljek a sarokba, hogy ne lásson közelről, vagy ne menjek be, hogy ne lásson így, ilyen zavartan. Igazából nagyon szeretnék menni, de nem merem vállalni ezt a szépséghibát.2010. febr. 23. 16:19
1/14 anonim válasza:
Nagyon komoly probléma...
A suliba tanulni jársz nem pasizni.
2/14 anonim válasza:
Hidratálj egész nap,holnap pedig menj be suliba
3/14 anonim válasza:
A megoldás: arckrém, arckrém, és ARCKRÉM!!!
4/14 anonim válasza:
Én mindjárt lemegyek hídba!!!
Tanulni menj!!Bár kár neked ilyet mondani,hisz ezt a szót nem is biztos ,hogy ismered!
5/14 anonim válasza:
hát... az első meg mondta...
De ha meg annyira menni aakrsz (nem is tanulni) akkor egy kis alapozó
6/14 anonim válasza:
nívea zsíros arckrém. vagy ami van. sokszor kend be ma, estére éjszakai krémmel, hnap reggel meg alapozózd le.
7/14 anonim válasza:
amúgy nem tudom, mit vagytok úgy oda, legalább van kedve iskolába járni... én is ilyen voltam 15 évesen, aztán mégse lettem link meg semmi...
8/14 anonim válasza:
reszelj le 1 fél uborkát,keverd ki fél pohár kefírrel.kend be,hagyd fennt 15 percre.azuitán sok-sok krém.és menj csak be nyugodtan.iskolába járni kell.lehet hogy csak te látod szörnyűnek.amúgy meg az utolsónak annyit,hogy igazad van.én is ilyen voltam 15 évesen.szerintem mindenki aki itt írja hogy tanuljon,csak hajlamosak az emberek ezt elfelejteni.
9/14 anonim válasza:
Ez most komoly? Arra még nem is gondoltál, hogy nem az a fontos, hogy ilyen-meg olyan bőrhibád van, hanem az, hogy ha nem mész el iskolába, akkor ki fogja igazolni a napod, és ki fogja bepótolni helyetted a tananyagot? Könyörgöm, egy jó minőségű alapozóval el tudod fedni a bőrhibáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!