Holnap menjek iskolába? Vagy ne?
Hát én azért elmennék bőrgógyászhoz ha nem is iskolaidőben hanem délután,mert azért csak jó tudni,hogy miért is van meg a bőrgyógyász megmondja,hogy milyen krémet használj :)
Ezt meg ne szégyeld nem lesz a világ vége..Aki meg azt irja,hogy nem pasizni kell iskolába menni annak csak azt szeretném mondani,hogy ti mikor ennyi idősek voltatok rá se nézztetek senkire??!!nem érdekelt mikor tetszett egy fiú,hogy-hogy nézzel ki?Én kitünő tanuló vagyok,de attól azért ugyan ugy "nézzegetem" a fiúkat és ez nem a világ vége szerintem..nem azt mondom,hogy minden 2.fiúval megyek a wc-re.
Én azt tanácsolom amennyire tudod most ápold magad holnap esetleg egy kisalapazó ,hogy több önbizalmad legyen aztán mindent bele!!
Imádom olvasni az olyan kommenteket, hogy "én bezzeg kitűnő vagyok, és mégis megváltom a világot", közben egy ilyen helyesírású ember nem valószínű, hogy kitűnő.
Én bemegyek akár pattanásokkal is, mert nem azért megyek be, hogy díszelegjek (pedig központi szerepet töltök be a suliban, most nem a menőségi faktorra célzok, hanem egyéb "hivatalos dolgokra), mert egyrészt nem izgat, hiszen van barátom (iskolán kívül), másrészt meg a srác, ha esetleg összejöttök, úgysem mindig a kivakolt, csudaszép, hibátlan lányt fogja látni, hanem esetleg a kócos hajú, sminktelen, szőrös lábú, pattanásos egyedet is. Szóval nyugodtan menj be, ha eddig tetszettél neki, nem ettől fog megutálni, ha meg eddig sem tetszettél neki, akkor nem fog belédzúgni, ha egyszer megpillant úgy, hogy nincs semmi az arcoddal...
"jaaj ki fogja igazolni?" beírod az ellenőrződbe hogy 1 nap betegség kész. a tananyagot bepótolni? egy órán 45 percből 30 tök fölösleges. otthon előbb elolvasod azt kész.
ha látni akarod a srácot, alapozó, krém stb. csak ne vidd túlzásba mert az is csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!