Asztmás vagyok és egyébként is utálok tesizni.Eddig részleges felmentésem volt,de nem nagyon ért sokat,mivel nagyon béna vagyok,és alig tudok vmit is megcsinálni (pl. kötélmászás,szekrényugrás.. a halálom) meg a többiek előtt is ciki hogy semmit nem tudok megcsinálni.Az a kérdés hogy megkapnám e a teljes felmentést?
2009. szept. 4. 19:05
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg rábeszélni a tanárt, hogy a futás helyett tornáznod kelljen. Ahol nem kell loholni, ott nem okoz hátrányt az asztma. Pl. kondícionálás vagy fitnessz.
2009. szept. 4. 19:35
2/8 anonim válasza:
Menj el a dokidhoz és kérdezd meg, hogy nem kaphatnál-e teljes felmentést testnevelésből,mert úgy érzed, hogy a részleges felmentés nem megfelelő számodra és teljes felmentést szeretnél. Esetleg beutal néhány kivizsgálásra, de mindenképp az orvosoddal beszélj először, mert az orvosi papírt a tanárok is elfogadják.
2009. szept. 4. 19:57
3/8 anonim válasza:
Ha nem jön be, keress egy orthopéd szakorvost, és gerincferdüléssel próbáld magad felmentetni!:)
Én magántanuló voltam és, hogy legalább ne kelljen tesiből vizsgáznom a suliba mondták, hogy ezt csináljam.
A dooki ír egy javaslatot, majd az iskola-orvoshoz kell bevinni/vagy igazgatónak és felmentenek.
2009. szept. 4. 22:22
4/8 anonim válasza:
Hát attól,hogy asztmás vagy még talajtornát csinálhatsz , de még gerincferdüléssel is.Akkor meg gyógytornára küldenek, ami ugyanaz. Tehát ez a gerincferdüléses dolog sem túl jó.
2009. szept. 5. 01:30
5/8 A kérdező kommentje:
pont ezaz, hogy a futásokat még csakcsak megcsinálom,de az ilyen talajtornákat,szekrényugrást,tornász dolgokat nem tudom megcsinálni :SS ezért kéne a felmentés
majd megmondom a dokinak,hogy nem megfelelő a részleges és szeretnék teljeset!
nagyon köszönöm mindenkinek! :)
2009. szept. 5. 20:31
6/8 anonim válasza:
Ezeket én se tudom megcsinálni :S
a kötélmászás pont most órai anyag nálunk és nem tudok köteletmászni,a tanár meg kiröhögött én meg beszóltam neki.Nem szokásom tanárnak pofázni,de ezt nem hagyhattam...
Én is megyek majd részleges felmentésért orvoshoz:DD
2009. okt. 13. 18:48
7/8 anonim válasza:
vannak ilyen fújó biz*aszok és kész, de miért utálsz tesizni? ha sz*r az állóképességed akkor bicóz félév alatt megfog látszani! (tapasztalat. amikor futottuk a coopert alig futottam 2,5kilómétert, aztán elkezdtem bicózni ma már 12 perc (vagy mennyi is volt az a cooper-teszt) 2x annyit futok..)
2009. dec. 22. 21:25
8/8 anonim válasza:
Akkor itt nem is az asztma a mérvadó probléma.Én se vagyok valami ügyes.Csípőproblémám van kiskorom óta.Régen jártam táncolni,úszni stb.De a talajtornához én is béna vagyok ettől függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!