Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egyedül gondolo...

Mit csináljak? Egyedül gondolom így?

Figyelt kérdés

érettségi itt van egy köpésre

4 napja lehet jelentkezni

eddig biztos voltam a dolgomban, de meginogtam a szakokkal kapcsolatban

egyik szak sem érdekel és mégis érdekel mind

tanácstalan vagyok

félek, hogy minden hiába lenne, lenne egy diplomám és?

vagy lenne egy okj-m? és?

kezdem azt hinni ami igaz is, hogy ebben a világban csak annak van hatalma akinek pénze is van

és a pénz nem pottyan az ölünkbe

tisztességes munkától nem leszünk gazdagok

az emberek lopnak, sikkasztanak, csalnak

és én most menjek főiskolára? végezzek el egy szakot ? tanuljak 3 évig a semmiért? hogy aztán gyárban gürizzek?

sokan mondják h 3-4 diplomával nem tudnak elhelyezkedni

mert ez Magyarország

Csak én érzem így?

legjobban azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik idén érettségiznek

de mások is írhatnak, mert kitudja hogy ki tud jobb belátásra bírni :)

18/L

2013. febr. 5. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is most érettségizem és egyáltalán nem látom ilyen borúsan a helyzetet. Az van előttem, hogy mivel szeretnék foglalkozni, hogy mit fogok tanulni egyetemen, a középiskola után és arra koncentrálok. Ha szeretem, úgyis jó leszek benne és sikerül majd munkát találnom. Mert elhivatottnak érzem magam. Ennyi :)
2013. febr. 5. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Félsz és tanácstalan vagy. Próbálj erről beszélni valaki olyannal, aki tanácsot tud adni és megbízol benne. Ez akár tanár vagy rokon is lehet. Ha kibeszéled magadból,az sokat segít. Ugyan mások nem dönthetnek helyetted, de tippeket és tapasztalatokat megoszthatnak veled.

Nyugodj meg, az élet elég hosszú ahhoz, hogy akár több szakmát is megtanulj!

Amennyiben végképp nem tudsz dönteni, menj okj-s tanfolyamra, mert azt hamarabb el tudod végezni és beleszámít majd plusz pontként a főiskolai felvételibe is.

Aki 3-4 diplomával nem tud elhelyezkedni, az (már bocsánat) de életképtelen. Vagy egyszerűen nagyok az elvárásai.

2013. febr. 6. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm

hát a tanárikar fele ahova járok szakközépsuliba rendelkezik 3 diplomával és mégis egy ilyen lepukkatt suliban tanítanak...

2013. febr. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!