FONTOS! Egy lány, aki mindig 2-es,3-as volt matekból képes elvégezni az alábbi fiús szakok valamelyikét?
(járműmérnöki, programtervező informatikus, mérnök informatikus, (logisztikai mérnöki))?
Azt szeretném kérni, hogy csak olyanok válaszoljanak, akik értenek ezekhez a szakokhoz (oda járnak, ott végeztek...)!
Egyébként a matektudás nagyban függ a tanártól, illetve, hogy mennyire tanult rá, fejleszthető is.
Ha már végzős vagy érdemes rászánni egy plusz évet, ha nagyon akarod, de akár elég lehet a nyár is, persze legalább napi 1 óra különtanárral és még pár óra gyakorlással, így behozhatod a lemaradást (mivel gondolom néhány dolog az elején kiesett).
Az hogy lány vagy nem érdekes a kérdésed szempontjából.
/Amúgy nem R betűs neved van véletlenül?/
Bocsi, hogy úgy válaszoltam, hogy nem oda járok (szeptembertől járműre fogok járni egyébként), de tudom, hogy milyen nagy fejlődés érhető el matekból egy kis odafigyeléssel.
18/L
Én ugyan nem "értek" ezekhez a szakokhoz, de a matek részüket ismerem. A legtöbb matek programtervezőn van, a tisztán matekos tárgyak kb. a harmadát adják az egésznek. Mérnök infón kevesebb a tiszta matek, így akár könnyebbnek is tűnhet ilyen szempontból.
Ha nem érted a matekot és azért vagy belőle gyengébb, akkor szenvedni fogsz vele egyetemen. Ha csak nem foglalkoztál vele eleget, de különben értenéd, akkor jobb esélyed van.
Hülyeség....
Miért ne mehetne ik-ra mert kettes volt matekból ugyan már.
Ez idióta középiskola nagyon agyhalottak alig tudnak magyarázni nálunk olyan volt a tanár fől írta a feladatot és megoldotta és leült kávézott így végig kettes lettem.
Érettségim 98%-os lett.
Alapvetően a tanáron is sok múlik,ha érthetően magyaráz sokkal könnyebb.
Szerintem egy próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!