Írnátok 14 évesnek valò szòlò könyveket? Lány vagyok és igazából minden műfajú. Könyvet olvasok. Elsősorba regények címének örülnék!
L. M. Montgomery könyvei, a legjobb szerintem az Anne-sorozat, az első kötet címe Anne otthonra talál. Már nem tudom, mikor olvastam először, de ma is imádom, anyukámmal együtt. :)
Én 14 évesen olvastam a Twilight-könyveket is, akkor nagyon tetszettek, mondjuk most már túl nagy hírverés van körülötte, meg ki is növi az ember.
Aztán ha krimire vágysz, ott van Agatha Christie, rengeteg könyve van, a Tíz kicsi néger pl. nagyon izgalmas, nekünk 8.-ban kötelező is volt.
Joss Stirling: Lélektársak(még csak az első része van kint,de nemsokára jön a trilógia 2. része)
Karinthy F.: Szellemidézés
Móra F.: Aranykoporsó
Leiner Laura: SZJG 1-7.(nemsokára jön a 8.)
J.K. Rowling: Harry Potter
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben..
Gárdonyi G.: Egri csillagok
Jókai Mór: Fekete gyémántok
Danielle Steel könyvek minden mennyiségben.(ez attól függ,hogy mennyire vagy érett a korodhoz képest)
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Twilight összes része
Most hirtelen ezek jutottak az eszembe,de ha kell még szólj és mondok.:)
bocsánat, szerzőket nem írok, majd ráguglizol.:)
Szent Johanna Gimi mind a 8 része
Tökéletes kémia
A vonzás szabályai
Gyönyörű sorscsapás
Easy- Egyszeregy
LA Candy
Édes kis hazugságok
Anna és a francia csók
Lenyűgöző teremtmények
Iránytű önmagamhoz
Gyémántfiú
Borostyánkönny
Lúzerek és bálkirálynők
Lányok regénye
remélem, segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!