Szabó Ervin könyvtárban ti mit szoktatok csinálni, ha ki akartok menni egy kis időre, de a könyveket nem akarjátok visszatenni, mert tutira elviszi valaki addig?
Figyelt kérdés
És persze nem kölcsönözhető:) Dugjam el egy másik polcra?2012. dec. 9. 19:46
1/2 anonim válasza:
Ráteszed a jegyzetedet, és kész. Így senki enm nyúl hozzá.
2/2 anonim válasza:
Velem is volt már hasonló:) Nekem sürgős telefonom jött, kiszaladtam, a könyvekkel nem tudtam mit csinálni,ezért ott hagytam őket, az egyik asztalon. A telefont gyorsan lezavartam /5 percnél nem volt több/ már nem volt ott 2 könyv a 6-ból. Körülnéztem, de a könyvet nem láttam. Én azóta mindig vagy eldugom, vagy oda megyek a könyvtároshoz, és megkérem hagy rakjam oda a pultra :) Azóta nem mer senki hozzá nyúlni. A 'bünös' amúgy meglett, megkérdeztem a könyvtáros nőt, hogy milyen forma vette ki, rá 2 hónappal találkoztam vele a könyvtárba, és kérdőre is vontam. Bocsánatot kért, nem tudta, hogy azt már valaki kiszemelte.A csajszival azóta is jóban vagyok, ajánlunk egymásnak könyveket van,hogy egyeztetett időpontban megyünk a könyvtárba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!