Miért ilyen nehéz egy jó tanuló élete?
Sziasztok, sokat gondolkoztam, hogy miért lehet ilyen kemény jó tanulónak lenni. Pl. ha hazahozok egy 5-öst már lassan valami elismerést sem kapok, ha 4-est hozok haza már jön, hogy miért nem tanulok, ha 3-mast hozok haza akkor már megy a vitázás. Nem értem csak az én szüleim ilyen kemények velem? Sok olyan ismerősöm van aki nem volt jó tanuló, de mégis lazán elhelyezkedett, de vannak olyan ismerőseim, akik diplomás létükre nem tudnak elhelyezkedni. Nem értem ezt az egészet, sőt 5-öst produkálni nem egyszerű, de én próbálkozom. Mivel most igazából keményen tanulok, hogy felvegyenek majd később egy egyetemre, de félek, hogy nem tudnék elhelyezkedni.
16/F
Nálunk is ez megy, szóval nem vagy egyedül, de gondolj bele hogy megéri annyit tanulni majd és ne törődj másokkal :)
15/F
Igazából egyetemig baromi egyszerű ötöst produkálni akármiből.
Konkrétan ha az általános - gimis tanulással töltött óráim számát összeszoroznánk, nem lenne meg az egy nap.
A rátermettségtől függ, hogy el tudsz-e helyezkedni.
Ha az a tipikus hülye magolós szánalmas gyerek vagy, akkor b*szhatod a full ötösödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!