Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemistáknak miért van...

Az egyetemistáknak miért van olyan beképzelt arca?

Figyelt kérdés
Csak rájuk kell nézni.

2013. jan. 7. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan állapítod meg arcról, hogy ki egyetemista? :D
2013. jan. 7. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozol? Provokálsz?

Általánosítsak én is? Aki nem képes bejutni az egyetemre az miért irigy? Csak rájuk kell nézni.

Ugye ez sem igaz. Akkor meg mit akarsz?

2013. jan. 7. 18:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nem sértés. Mindegyiknek olyan baba arca van. (Nem az ápolásra értem). Látszik rajtuk, hogy felvágósak, nem úgy viselkednek, mint egy alacsonyabb szintű iskolás. Ezt sem a tudatlanságra értem. Igenis fel lehet őket ismerni az utcán, nézzétek meg a sztrájkolókat a tv-kben.
2013. jan. 7. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig általánositás. Több egyetemista ismerősöm is van és teljesen normálisa arcuk van xD
2013. jan. 7. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Babaarc? Hé, te még nem láttál sokadéves filozófia szakos bölcsészfiút! :DDD
2013. jan. 7. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés itt az, hogy te miért vagy irigy? Bántottak téged azzal, hogy nyilvánvalóan nálad még a leghülyébb büfészakos is értelmesebb? Nyilván egy normális gondolkodású embert nem érdekel, hogy ki mit tanult, mert ismertem én már penge történelmes asztalost, de azért nem kell az egyetemistákat lenézni. Ez legyen a legnagyobb bajod, hogy szerinted beképzeltek.
2013. jan. 7. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok az értelmi szinthez.

Aláírás: egy nem-egyetemista.

2013. jan. 7. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Savanyű a szőlő..? csak rátok kell nézni, süt a szemetekből az irigység :D egyébként meg nem beképzeltek, és ne általánosíts, mert nincs igazad!!
2013. aug. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!