Kedves anglisztikát tanuló diákok! Milyennek találjátok ezt a szakot, szeretitek? :-)
Én is anglisztikára készülök, bár az még messzebb van...:)
Csak kíváncsiskodni szeretnék, hogy Ti milyennek találjátok, szeretitek-e, hol szeretnétek vele elhelyezkedni, és hogy melyik suliban tanuljátok ezt?
De bármit mesélhettek még róla :)
Előre is köszi! :)
15/L
Köszi! :)
És akkor gondolom Te is ilyen karon tanulsz, ugye? :)
És azt meg szabad kérdeznem, hogy milyen területen helyezkedtél el vele, ha sikerült vele elhelyezkedned?
És miért érdekes? :D
Gondolatolvasó... :)
Igazából én szeretem az angol nyelvet, mármint nem nyelvileg, hanem szeretek angolul beszélni, vagy hogy is mondjam... meg magát a hangulatát :)
És tanár szeretnék lenni pont. Azt még nem tudom, hogy Mo-on-e, vagy sem... de akkor úgy látszik, hogy Mo-on szükség van angoltanárokra?
Nekem úton-útfélen azt mondják, hogy óvónő vagy tanárnő legyek, az osztálytársaim is, idősebbek, stb... Szóval mégha magamnak nem is, de azért már 10 embernek csak hiszek :)
Matekon gondolkodom most... négyes vagyok belőle, nem megy minden területe, oldala olyan erősen, ezért matektanár nem lennék... de akkor mire tudnám hasznosítani?
te vagy az aki feltett egy kérdést tegnap is? arra is épp msot válaszoltam. ha nem, akkor tárgytalan.
a matek szak borzasztóan nehéz és nagyon gonosz, nagyon szórós, de a matek magántanár 4000et is legombol 60 perc korrepetálásért. kellenek a reálszakos tanárok, mert fogyóban vannak. magyar-töri az van bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!