Az iskolaszövetkezetek hogy gondolják ezeket a feltételeket?
Figyelt kérdés
Általában, sőt 99%-ban olyan munkákat hirdetnek meg, hogy a diák legyen nappali tagozatos, 18 éven felüli, legalább 3-4 napot érjen rá hétköznap, stb stb... Szerintük az ember, ha már jelentkezik valahova tanulni, akkor az nem az iskolába tölti a napjait? Nem igazán értem.2013. jan. 28. 11:14
11/18 A kérdező kommentje:
Valóban így van, de azért én szeretnék dolgozni, mégjobban könnyíteni a szüleim terhein, viszont a tanulást sem akarom elhanyagolni. Kár, hogy az iskolaszövetkezetek arra építenek, hogy az amúgy is érdektelen hallgatót kizsigereljék.
2013. jan. 28. 12:11
12/18 anonim válasza:
Még mindig ott van az az 1% (én úgy tapasztaltam hogy több is), amiből lehet válogatni hogy heti 1-2 nap, ami nem megerőltető.
13/18 anonim válasza:
Érdekes módon én mindig találtam részmunka idős állást, vagy hétvégit...
14/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg Te eredendően ilyen bunkó vagy, vagy ki vagy akadva azokra akik nem dolgoznak, hanem az iskolapadban ülnek naphosszat. Csakhogy sokszor ezek az emberek is dolgoznának és a hétvégi munkákat sem tudják elvállalni könnyedén, hiszen van aki többszáz km-ről jár be hétvégente...
2013. jan. 28. 20:31
15/18 anonim válasza:
Bunkó vagyok, mert dolgoztam? :D:D:D Szerintem lehetne találgatni ki a bunkó. És képzeld 270 km-re voltam otthonról, kéthetente jártam haza, hogy tudjak dolgozni. Tudod én nem picsogtam, hanem tettem is valamit...
16/18 A kérdező kommentje:
mint már írtam én is dolgoztam, amikor csak tudtam. sajnos nem tehetem meg, hogy hiányozzak, főleg gyakokról, ami nekem a hét minden napján van és azt sem tehetem meg, hogy csúszok...a szüleim már nem bírnák és nem csak a finanszírozásról van szó. Hatalmas arcod van, néha csökkenthetnél a méretén, valamint az, hogy arrogáns vagy minden mondatodban téged jellemez és még átlátszó is, csak te nem veszed észre.
2013. jan. 28. 20:48
17/18 anonim válasza:
Tényleg nem értelek, miért lenne hatalmas arcom? :D:D Mert leírtam, hogy a távolság nem ok. Nyavalyogni én is tudnék...
18/18 A kérdező kommentje:
Anyádé baz+ !!!
2013. jan. 28. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!