Jelentkezzek szerződéses katonának? Egészségügyi dolgozó vagyok, majdnem dupla illetményt kapnék. Milyen tapasztalataitok vannak? Elolvastam már a feltételeket meg minden, a tapasztalatok érdekelnének. Vezénylés, oktatások satöbbi
Szia!
Én a helyedben tuti jelentkeznék, több katona ismerősöm is van, az első 3 hónap kiképzés lesz majd húzós. Amit Tatán, Szentendrén , vagy esetleg SZolnokon kell eltöltened. Utána kerülsz az anyaalakulathoz, ott már nem vészes a helyzet! Hova jelentkeznél katonának? Ha van még kérdésed szívsen válaszolok!
Szia Köszi a választ!
Már jelentkeztem, és továbbra is a mostani munkahelyemen fogok melózni .Szentendrén leszek kiképzésen ami nagyon jó, mert közel lakom :) Így haza tudok menni.
Csak nem tudom hogy ott mindennap menetfelszerelésben rohangálás van, vagy van elméleti oktatás meg ilyesmik is?
Kiképzőtisztek nagyon szivatósak? Úgy hallottam a mostaniaknak volt egy két szivatás, de gondolom ez belefér.
SZia!
Persze van tantermi foglalkozás is , illetve terep, épület harcászat, minden... itt kaptok alapkiképzést. Vannak szívatások, de ki lehet bírni. Délben a legnagyobb melegben két óra tesi meg ilyenek. De ez csak 3 hónap... KITARTÁS! Akkor gondolom már voltál Pesten Avi-n, tehát felvettek, már csak a kiképzés megkezdésére vársz?
nekem 6 hetes kiképzésem lesz, a három hónap majd talán a már jövőre jelentkezőket foga érinteni. Illetve pontosan nem tudom, csak annyit mondtak hogy a munkahelyem nem tud 3 hónapra nélkülözni.
Ami még érdekelne hogy van e különbség a tiszti és tiszthettesi kiképzés között?
Szia! Érdekes amit írsz ... mert a kiképzés három hónap, és a kiképzés ideje alatt már kapod a fizetésedet, tehát nem kell, hogy az előző munkehlyedet megtartsd. Persze hogyvan különbség a tiszti és a tiszthelyettesi képzés közt, tiszt az aki főiskolát végzett, tiszthelyettes pedig az aki minimum az őrmesterképzőt elvégezte.
Akiképzés évek óta 3+3 hónap ... Írj ha van még kérdésed !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!