Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jelentkezzek szerződéses...

Jelentkezzek szerződéses katonának? Egészségügyi dolgozó vagyok, majdnem dupla illetményt kapnék. Milyen tapasztalataitok vannak? Elolvastam már a feltételeket meg minden, a tapasztalatok érdekelnének. Vezénylés, oktatások satöbbi

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Főtörzsőrmester leszek, ha leszek. Nálunk, azért 99,99%-bejut :)mármint onnan ahol én dolgozom.

Amúgy sincs más lehetősége, muszáj minden lehetőséget megragadnom, ha több pénzhez szeretnék jutni,még egy külföldi misszió is szóba jöhet.

2009. júl. 29. 13:11
 12/14 anonim válasza:
Főtörzsőrmester? Az szép...De hogy vettek fel annak? Bementél és ezt ajánlották?
2009. aug. 4. 19:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez nem ajánlat kérdése, hanem kor és képzettség kérdése!

Bemész a lakhelyedhez közeli toborzó irodába és elmondják te mi lennél, ha felvennének.

Nekem szerencsém, mert a melóhelyemen van az egyik toborzó iroda :)

2009. aug. 6. 14:49
 14/14 anonim válasza:
Igen ezt hívják felajánlásnak !
2009. aug. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!