Az iskolaszövetkezetek hogy gondolják ezeket a feltételeket?
Figyelt kérdés
Általában, sőt 99%-ban olyan munkákat hirdetnek meg, hogy a diák legyen nappali tagozatos, 18 éven felüli, legalább 3-4 napot érjen rá hétköznap, stb stb... Szerintük az ember, ha már jelentkezik valahova tanulni, akkor az nem az iskolába tölti a napjait? Nem igazán értem.2013. jan. 28. 11:14
1/18 anonim válasza:
Sok főiskolásnak jó, mert van egy-két tantárgyuk, amúgy meg ráérnek.
2/18 A kérdező kommentje:
főiskolás vagyok és ez hülyeség. egyik szakon sem lehet megtenni azt, hogy nem mész be 4 napig órákra, főleg hogy mostanság már az elmélet is kötelező, nem csak a gyakorlat...
2013. jan. 28. 11:50
3/18 anonim válasza:
Gondolom első éved van :D Amikor már csak 2 tantárgyad marad az utolsó fél évre, akkor tudsz menni 3-4 napot dolgozni.
4/18 anonim válasza:
A cégek nem szeretik ha valaki csak 1 napot megy be dolgozni hetente, nem éri meg nekik foglalkoztatni.
5/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó félévemet kezdem meg, nyáron diplomázok valószínűleg, de egyik félévemben sem tehettem volna meg, hogy egy héten egy napot járjak be. De ismerem más szakok tantervét is, biztos vagyok benne, hogy ott sem lehet ezt megcsinálni. Ha valaki így jár be az biztos, hogy csúszik.
2013. jan. 28. 11:53
6/18 anonim válasza:
Tudod, sokan csúsznak ;) Így legalább tudnak dolgozni.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ilyen fizetés mellett megéri-e. Voltam már diákmunkás Tescoban, építőipari vállalatnál és a belem is kihajtották, pedig nem tartom magam nyámnyilának. Mindenesetre szeretnék én is dolgozni suli mellett, viszont ilyen feltételekkel lehetetlen sokunknak.
2013. jan. 28. 11:59
9/18 A kérdező kommentje:
Hiába arcoskodsz. Nem erre vagyok kíváncsi, hanem hogy ki és hogyan viszonyul ehhez a gyakorlatilag lehetetlen feltételrendszerhez.
2013. jan. 28. 12:03
10/18 anonim válasza:
Már megválaszolták, de akkor én is leírom, elsősorban csúszó hallgatóknak felelnek meg ezek a feltételek. Vagy olyannak, akit nem vettek fel, de még pár hónapig él a jogviszonyuk. Esetleg komolytalanabb szakon el tudják lógni az órákat, vagy egyéni tanrenddel csinálják adott félévet.
Egyébként ha találnak a felsorolt kategóriából is hallgatót, miért kellene más feltételekkel hirdetniük? Nyilván a diákok többsége nem tud diákmunkát végezni a normálisabb egyetemeken, ha nem csúszik, de egyébként sem az alapvetően a dolguk, sokkal értelmesebb a szakmai gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!