Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövőre tényleg már csak EMELT...

Jövőre tényleg már csak EMELT SZINTŰ érettségivel lehet menni fősulira/egyetemre?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem kell mindnek annak lennie, én úgy tudom, hogy minimum 1 kell majd.

De jobb egyetemekre és szakokra most sem lehetett már bekerülni emeltszintű nélkül, csak ha valaki full 5ös volt

2009. aug. 31. 21:19
 2/14 A kérdező kommentje:

a kur.a anyjukat bass.ák meg akkor.

attól mert nekem nincs emeltszintűm nem mehetek fősulira???

l:@

2009. szept. 1. 19:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

:D

tudod a diploma az okosoknak jár, nem a szép szemedért osztogatják.

2009. szept. 2. 00:32
 4/14 A kérdező kommentje:

miért pont most kellett behozni ezt a szabályt?

eddig jó volt a középszintű is...

középszinten ötösökre vizsgáztam érdekes módon...

2009. szept. 2. 20:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, csak a nívósabb helyeken lesz így. Pl. orvosin...de oda emelt nélkül amúgy sem lehet bekerülni, szal mindegy.
2009. szept. 13. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell emiatt felháborodni. Szinten kell tartani vhogy a felsőoktatás színvonalát, miközben az érettségié meg egyre csökken. Szted mit kellene csinálniuk? Már így is egy csomó helyre nevetséges pontszámokkal be lehetett kerülni.
2009. szept. 13. 13:11
 7/14 A kérdező kommentje:

de én anno, nem azért nem mentem középszintűvel fősulira mert nem vettek volna fel, hanem mert nem akartam.

:S

2009. szept. 13. 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarásnak nyögés a vége.

Egyébként úgy tudom mindenhova emeltszintű kell a felvételi tárgyból, tehát az sem mindegy, hogy miből teszik le az emelt szintet.

Amúgy meg fölöslegesen sír a szád, mert ez nem kicseszés. Ha föl is vesznek valakit közép szintű érettségivel úgy hogy alapból képtelen lenne letenni az emeltszintűt, normális egyetemeket úgyis kibukna fél vagy max egy év után.

Szóval ahogyan azt már előttem is írták, a diplomát nem a két szép szemre osztogatják.

2009. szept. 13. 13:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Én most fogok érettségizni, de én erről még nem is hallottam. Annyi mindent mondanak össze-vissza az emberek.
2009. szept. 13. 18:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem úgy megy, hogy bejelentik, hogy legközelebb már így lesz. Biztosan fognak készülési időt adni, mert nyilván másfajta készülést igényel egy emelt érettségi...
2009. szept. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!